Friday, November 11, 2011

Secret- The Pierces




Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead…

Why do you smile
Like you have told a secret
Now you're telling lies
Cause you're the one to keep it
But no one keeps a secret
No one keeps a secret
Why when we do our darkest deeds
Do we tell?
They burn in our brains
Become a living hell
Cause everyone tells
Everyone tells…

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead…

Look into my eyes
Now you're getting sleepy
Are you hypnotized
By secrets that you're keeping?
I know what you're keeping
I know what you're keeping

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead…

[spoken]
Alison?
Yes, Katherine.
I have something I want to tell you, but
you have to promise to never tell anyone.
I promise
Do you swear on your life?
I swear on my life

[end spoken]

You swore you'd never tell…
You swore you'd never tell…

You swore you'd never tell…
You swore you'd never tell…

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead…
(chorus x 3)

Yes two can keep a secret
If one of us is…. Dead.



LOve this song so much!!! Walaupun baru tahu ini lagu them PRETTY LITTLE LIAR ... Camne pun this song gimme chill satu badan.. voice die,rentak die ... fuhhh... sangat BEST!!!



Can you keep a secret???

Sedang berkira-kira

Status : Makan biskut dan maggi jer ari-ari


" INGIN DAPATKAN LAPTOP ROBERT JUNIOR SECEPAT MUNGKIN " 



Amin~~

Thursday, November 3, 2011

Kehampaan melanda



Kan nexx nak sangat-sangat kurus kan,, siap letak target lagi kat sebelah ini, kununnya nak dapatkan berat cam zaman mude-mude dulu.. dan setelah melaksanakan diet dan jogging yang seimbang 2 bulan lalu, memang nexx bangga nak cakap, turun oo.. turun 3 kg huhu... bangga tuh, tak pernah-pernah dalam masa 2 bulan turun begitu sekali..

then, bebaru ni selama 2 minggu nexx bermalas-malasan, makan pun ikut suka hati jer dah takde kira-kira kalori, pass tu pagi-pagi melantak nasi lemak kan.. then tambah-tambah selalu balik lmabt then wikend membuta jer.. dan bebaru ni nexx telahler menimbang then tengok-tengok naik sudah 2 kg!!! (-__-")

Dua minggu jer pun!! 2 minggu jer!! boleh naek macam tu sekali!! tak sangka segala usaha penat lelah eden tyme 2 bulan tuh dalam masa 2 minggu je, terus naek begitu sekali (T0T). Skrang nexx sangat ler sedeyyy depressed.. aah!!!! (>.<)


Lesson learnt : Makan tu kena beringat-ingat, nak naek senang, nak turun... huhuhuhu... jadi, nexx akan berusaha lagi dan kali ini takkan repeat the same mistake!! GAMBATE!! CAIYOK!!

Monday, October 10, 2011

A girl with a hat











ok, sile muntah hahahahaha
oh ya : this mymake up look yang sangat saya suke..so simple hahaks..
n topi ni sambar kat PD ari tuh RM 15. hehe.. 
so memandangkan topi ini akan menjadi hiasan jer pass nih, saje interframe banyak2 ngan topi >,<

Tuesday, September 27, 2011

We Meet For First Time ^^






Hello, nice to meet you
You're prettier than I thought you would be
I heard a lot about you
I hear you've been looking for a good person lately

It's a pleasure, nice to meet you
You're more handsome than I thought you would be
I also heard about you
that you're lonely

I think this will be an okay fate
Do you feel what I feel too
I feel like you know me already
This thrilling joy
Let's meet tomorrow and the day after that
I want to get to know you more
I'm curious and excited
It looks like I'll come to like you

Did you sleep? Did you have a good dream
I happen to have nothing to do today
I want to buy you a cup of coffee
If you have time, do you want to meet

I found you, the weather is really nice
I also don't have anything to do today
I thought about what I should do
Let's meet right now

I think this will be an okay fate
Do you feel what I feel too
I feel like you know me already
This thrilling joy
Let's meet tomorrow and the day after that
I want to get to know you more
I'm curious and excited
It looks like I'll come to like you

You and me together
You and me together
Oh baby baby

I hope that this is your mind too
I feel like up until now, my painful loves
have been a lie
Thank you so much

We fit so well together
You must feel this feeling too
It feels like this world is a park
just for the two of us

Let's get to know each other slowly
Carefully, carefully, like every day is the first
Like our first meeting pushed us together
Always with a fluttering heart
Let's try



Tuesday Hardworking Day~

Hari selasa! Tuesday !. mAsa ni ler nak semangat keje membuak-buak. Masa untuk membZ kan diri sebabnya MONDAY Blues sudah berlalu.. Dah bley Fokus, dah bley serius menghadapi hari-hari dan cabaran-cabaran yang mendatang.

Tambah-tambah bila duet gaji masuk sudah... Masa inilah nexx rasa nak membeli barangan skincare yerlahkan pencuci muka sume dah abish, rasa nak zoom pergi sekarang juga... Tapi kena sabar, lepas keje nih.. nak ZOoomm pegi Watson .. Yeay!!!

Monday, September 26, 2011

Monday Blues

Monday Blues tu bila.....

  1. Masuk ofis, rupanya bahagian department kita hanya kita saja yang masuk keje, yang laen mc... 
  2. Baju keje kedut-kedut, seluar tak gosok dan tudung main sarung jer n terusssss masuk opis
  3. Atas meja takde keje, kosong empty n terpaksa purak-purak bzzzzzzz...
  4. Bila badan rasa lenguh-lenguh dek effect dari jogging ari sabtu ahad, terbakarr lemak eden.. 
  5. Bila dengar lagu-lagu sedey2 di pagi ari kat opis.. 
  6. Dan bila wikend ari tuh, we have a great day, a great laugh, a great smile and the greatest Blind Date and now wondering .. is he interested with you? haharhar... ~
Yeah, i'm in a Monday blues... hmmm..........


~Man are so hard to predict, even you dress up and be the most beautiful girl he ever seen, why can't he fall in love to you??" 



Sunday, September 25, 2011

Life oh , tree Of Life

 A Girl beneath a tree, sit and think.. what life should be?



if life is a tree, then it should grow big and leafy..



full with colours


that bloom in flowers















So don't make your life boringggggggggggggg, grow your own trees and sit under it, enjoys


... hahahaks.. aper yang nexx melalut nih....



Peace No War

Friday, September 23, 2011

3 Perkara tak best hari ini! HUhu~

Hari ini banyak betul benda tak best berlaku.Kena banyak bersabar... hari Jumaat nih, kene banyak bersabar... sabar... sabar... Ya Allah, tenangkan ler hati aku...

Kenapa tak best? Pertama sekali bangun pagi ni, bdn rasa cam tergeliat kat bdana kiri.  Sakit yang Amat!! Nak urut tak sampai pulak sebab kat belakang, nak batuk sakit, tarik nafas skit.. aghhh!! stress betull.. Ni salah baring time tidoo ler nih... tension betul.. Lenguh sesangat..!!!(T.T)... sape nak urut badan nih,... time ni ler kaloo ade sang suami kan best, bley suruh urutkan ( hahaks,, gatai)..Tapi di sebabkan takde, nak kene pegi SPA Q ke? Eh,, Spa jer.. :P huuh... mane ade duet tengah2 bulan nih... Nak taknak kene ler tahan, hoping hilang sendiri ler rasa lenguh cam bengkak kat bdan nih blup blup~

bestnya kalo ade orang urut camnie.. sape nak blnje caya g spa? Miowww.. ~

Kedua, amoi department ACCOUNT tu sangat2 menyakitkan hati. Dia kembalikan invoice contiang kata yang amount nih salah, bila kita kire balik betuiiiiiiiii ler amount nih betul... then pegiler explain kat dia.. bley laks dia kata camni

" You yang conteng amount ni, bukan I yang conteng. Sebab tu I tanya you amount mane betul.."
(dengan nada kerekkkkkkkkkk die tuh... )


eee.. kaang aku lepuk amoi ni karang.. u jangan Over-over arr!!!

Eee.. Dem... dem...! Bila masa pula aku yang conteng, aku yang wat invoice hantar kat diorang , wat per pulak aku nak conteng, then amik dari account then return back kat atas mejaaaa akuuu nih.Hape, takde keje ke!! Dem dem dem.. .. Hampras!! Betul!!! $##@@**


Dan yang ketiga, my MP3 yang setahun lebey aku jaga belai sume bagai and penuh ngan draft cite novel , hilang pulaks. Last seen in tong sampah kaler biru kat dalam bilik ( terjatuh tanpa disedari, actually disedari tapi time tu ngantuk malas nak amik balik) FYI tong sampah kaler biru tu ksong n bersih k.
Camnie ler rupe tong sampah nexx kat bilik, sila imagine ia kosong


Dan  current status sudah jadi sampah dalam lori angkut sampah DBKL .. T.T... nak nangis feeling-feeling k, dah ler ragenya RM 100- time tu aku beli dengan first gaji aku ... then senang2 jer RM 100 itu menjdi sampah.. Gile kayakan aku???  huhuhhuhuu ~

Saksi kejadian ayah aku..

Walaupun rasa cam nak marah jer sambil hentak-hentak kaki kate

" Why daddy, why Daddy tak simpankan untuk nexx...?? huhuhuhu... "

tapi terus telan jer kate-kate tu bila ayah cakap

" Dah suka letak barang merata-rata, ayah buang jer ler... Ingatkan dah tak pakai, dok dalam tong sampah. Laen kali simpan barang tu elok-elok "  sambil berlalu ngan muka takde feeling...

Kakak aku yang dengar gelak terbahak-bahak..Cis betul!  tahulah tahap kekemasan dan penjagaan barang aku paraas 0.0009... uwa.. dah tak bley nak ngadu feeling-feeling...

pas ni nak kene simpan barang elok2 T.T

stresss nyer ari nih!!!!!!!!

Thursday, September 22, 2011

Baju keje, baju jalan

Dua tiga menjak ini, bila nexx belek-belek itu lemari, perasan banyak sungguh baju keje nexx. Baju-baju jalan cam tshirt sumenyer suda pakat-pakat masuk dalam kotak sebab dah tak muat ( T.T) ** bila ler nexx nak kuwus ini... muka dah makin tembam, punggung jangan cite ler, cam bumper kete tuh.. blup2x..


Camne pun, bila nak kuar terpaksa ler kan keluar, tambah-tambah bila ade orang belanja kan.. kan,..? hikhik..

So sambar jer ler baju keje n dress up ler skit2 cam nampak tshirt gitu.


hehe, selamat datang ke umah nexx puii.. hehe.. besar gerbang yer..

Baju adalah baju kemeja jer, plain warna purple.. (sebenarnya baju ni kene gosok nexx selamber je malas nak gosok, penuh kedut sebenarnya ini), then nexx pairkan dengan jeans & inner hitam kat dalam, so nampak cam tshirt ler kunon.. then bila dah pakai baju plain kene ler rambu ramba skit tudungnyer, bagi naek seri tuan badan hahaks..

sori ,  nexx pakai tudung yang sama slalu nexx pakai  ( huhu nak kene beli tudung baru ler camnie) ..

So, okey ler kan.. tak salah berpakaian kemeja jer kuar jalan.. asalkan..

1. Pairkan kemeja anda dengan suar jeans agar nampak santai gitu... 
2. Jika kemeja anda itu plain, pastikan kenakan tudung warna warni gitu so tak nampak boring jer.. 
3. dan paling penting, konfiden yer...

Fashion Lesson Learnt   :  A pair of Jeans can  bring lots different for your plain shirt (kemeja).

Friday, September 9, 2011

Says Yellow mellow!!

Setengah orang tak berani nak pakai yellow dress, or yellow shirt.. or yellow scarf keluar. Most alasannya katanya warnanya terang sangat ler, tak sesuai dengan kulit lah, nampak cam trafic light kuning tanda bersedia..dan same cam orang digi kekeke... tapi nexx tak pernah rasa yang kuning tak sswai digayakan..

Says Yellow Mellow!!


Bagi nexx suma kaler nexx berani try, kan cam sesetengah orang diorang prefer warna gelap or warna cokelat.. dulu nexx pun gitu nyer perangai.. taksuka pakai baju kaler2 nih.. dalam wardrobe sume baju warna hitam,kunun nak nampak kurus ler..

Tapi sekarang tidak lagi! I dare to dress! So, who says yellow is too striking? I thinks its suit me what.. tak kisah ler kalo nampak gumuk ker, atau cam trafic light ke.. yang pastinya..whatever we dress up, be proud n feel beautiful okeis .. ^^

So, lets says yellow Mellow !! hhehe...

Ni bukan nexx



Yellow Girl a.k.a Digi Girl ^^

Wednesday, September 7, 2011

Skirt sesuwaaiii ke?

SKIRT? 

Sesuai ke kalau kite keluar n pakai skirt cam sekarang nih, nexx tengok trend2 orang pakai skirt labuh jejalan? Dulu nexx berpendapat skirt labuh cuma sesuai pakai ke pantai jer, bagi ayun skit kainnya, nampak smooth and nice.. tak gitu? Pendapat nexx ler... pendapat orang laen tak tahu ler kan..


So, nak stori, yang skirt ni skrang macam2 fesyen, cantik bangettttttt.... geram jer nexx nak beli... dulu pernah beli, zaman belajar dulu, tapi maybe trend time tu tak ramai yang pakai, so skirt tu bungkus dalam lemari then pass kan orang lain.. malas nak pakai...

Jadi bebaru ni, teringin ler nak pakai skirt kan... tengok harga pun leh dapat dalam below RM 30. SO sambarlah satu untuk menyedapkan nafsu pompuan ni kan.. warna hijau, ada kait2 kat pinggang, harga tak salah below RM30- beli kat kedai kat TESCO AMPANG ngeh-ngeh ( budget) tak mampu nak beli yang mahal2 kat butik /online tuh...

Pass tu try ler...

kait-kait tertutup dek baju, kaki tak nampak dah macam antu ler pulak, nampak pendek n huduh jer caye

Hmm... nampak gayanye bungkus lagi ler skirt nih.. Orang katik cam nexx tak ssssssssswaiii.. pakai skirt labuh yer..

Jadi ingat yer, kaloo anda tinggi lampai, bolee ler beli skirt labuh ni bergaya bagai.. tapi jika anda rasa diri anda katik cam nexx... simpan jer ler angan-angan itu hukhuk...

FASHION LESSON LEARNT : Nexx yang katik tidak sesuai pakai skirt labuh - NOTED. ^^

Tuesday, September 6, 2011

Sindrom Gila Nexx

Kakak nexx memang pantang kaloo suruh tangkap kan gambar. Walupun penat ler nexx suruh dia tolong tangkapkan gambar nexx, sebab nexx inikan seorang yang gila kamera. Suka nak posing syok sendiri. Walhal gambar takdelah cantik mana, ataupun glamer mane..


Dia memang tak sukalah orang yang asyik-asyik tangkap gambar. Contoh yer.. kalau pegi makan tuh, suma gambar makanan nak diambilnya, pergi shopping pun nak tangkap gambar,  dalam jambannn pun nak tangkap gambar juga kewwwwww...  - macam nexx sekarang ini. Dah terkena sindrom sume nak tangkap gambar. Nak buat muncung itik ler, nak tangkap gambar makanan ler.. nak tangkap gambar kat dalam lif pun nak tangkap gamabr.. cess tull.


Yerlahkan, bila tengok blogger-blogger kat luar sana tu, sumanya pose cute-cute letak gambar memasingkan, nexx pun teringin ler nak jadi glamer blogger cam depa.. ( Blogger ke aku? cess.." ). so jadilah kegedikan yang menyerlah yang tidak dapat dibendung lagi dah.. n my kakak memang tension jer dengan adik dia yang sorang ini.  SINDROM GILA GLAMER  katenyer.. SUKA SANGAT TERIKUT-IKUT ORANG... - TAKDE IDENTTI SENDIRI.. (ToT)

Fuuhhh...~~ pedih-pedih...~

Tapi memang pun nexx jenis yang MUDAH TERIKUT ORANG- TERIKUT SANGAT TREND ...  Yerlah, bila orang facebook, nexx pun bukak facebook walhal member sekerat kuku jer. Then bila semua orang ada blog, nexx pun buka juga blog padahal takdeler selalu hapdate puwn... ( sorry yer nexx-novel - suda berabuk pun blog tuh.. ).

Jadi, apa identiti Nexx sebenarnya? Apa yang sebenarnya Nexx nak dalam hidup ini? Ces, bermonolog pula..


Ramai tak yang kat luar tuh rasa cam apa nexx rasa? hmmm...~

Friday, August 26, 2011

EYE MAKE UP GOO HARA's

Yess!! Inilah eye make up yang nexx paling suka.. Simple and natural and tak nampak overrrrr sangat yer...  fokus tang mata jerw... Senang dipakai time nak shopping ke, kuar jejalan, pegi keje etc.. Sangat sesuai dipakai hari-hari! (pada pendapat nexx jer..)


So nexx sangat suka make up simple nih.. 
Just perlukan...

Liquid Eyeliner
Foundation
Maskara
lip gloss nude/lipstic nude
blusher pink/peach



Senang untuk yang baru nak berjinak-jinak memake upkan diri, macaaaaaamm nexx hhohoo..


Nie Percubaan Pertama gi opis ngan make up gini.. Simple tak gitu...


Percubaan ke-2- time ni nak g baazar lepas balik kejer- xover kan... memang sswai dipakai ke manae2


Ni percubaan ke-3- masa ni baru pass balik dari keje- kene tackle pulak kat tol, xnk stori wek:P ~


TUTORIALNYA :
~Sumber Youtube~




NI ler GOO Hara ^^ 


Goo hara's and me same cute kan.. hahaks.. ptuii..


Thursday, August 25, 2011

Black Black Heart - David Usher



Something ugly this way comes
Through my fingers sliding inside
All these blessings all these burns
I'm godless underneath your cover
Search for pleasure search for pain
In this world now I am undying
I unfurl my flag my nation helpless

Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds

As I begin to lose my grip
On these realities your sending
Taste your mind and taste your sex
I'm naked underneath your cover
Covers lie and we will bend and borrow
With the coming sign
The tide will take the sea will rise and time will rape



Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds

Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds 
TOTAL HOWTNEsSS... WOW!!! DAVID USHER  satu-satunya mat salleh yang nexx rasa hot, sebab selama  nexx minat korean n japan jer... 
especially bile tengok video Clip 'Black Black Heart'.. 

Gila howtttt die... auchhh.auchh.... 


Tuesday, August 23, 2011

Pandangan yang buatkan aku jatuh cintaaaaaa...

Pandangan inilah yang buatkan nexx jatuh cinta, terus gelenyar, longlai-longlai.. Diorang memang pandai menggunakan kelebihan ini.. kijam... kijam..

pandangan 1 yang mengoda



pandang 2 yang memukau

ohh.. tak bley tahan ^^ 




LOVE YOU ZUMA AND RAITO!! SARANGI!

Monday, August 22, 2011

Saya dah kuwus ke.. hehehe?

Jom usha pics di bawah.. Apa yang beza?


Gambar A: Gaya simple jer, cam budak-budak skit..
Gambar B: Gaya elegent skit- pakai tudung yang menyerlah skit, beg same as tudung, and different shoes .. dah nampak laen skit hahaks.. kan senang jer nak nampak laen skit...budget-budget~

Jadi fashion lesson learnt, sebagai perempuan, kite mesti ada banyak pilihan :


A) Beg
B) Kasut
C) tudung 



Persoalannya nape saya nampak cam slim dari gambar kiri padahal bezanya adalah cuma 2 minggu jer? Sayapun tidak tahu hahaks... adakah kerana diet saya berkesan? Tapi bile timbang sameeeeeeeee jer.. tak ubah punw.. hmmm.. Konpius -.-''

tu jer nak btau hahaks.. :P

Friday, August 19, 2011

Bile saya emO

HUhu... ! Ni yang malas nak sambung KL LOVE STORI - kan dah emo.. camne nak buat nih!

" Being a writer is not an easy job.. To imagine  sth and makes it real- it eating me alive huhuhu..."


Camne pun.. alhamdulilah draft kl LOVE STORY SEASON 2 is in progressing more and more.. Hope dapat post before new Year. Amin~

Thursday, August 18, 2011

Saya memang suka buat muke selenge

Bila take pictures.. i really like to make muke entah ape entah .. dah tak larat nak senyum sebenarnyer.. cam same jer -_-".. cik pjah pulak kata " jangan mencacatkan gambar die" hehe...

Tapi, takde ler 'cacat' mane kan.. wakakakaka ~





cik pjah sebelah saye tuh!credit to cik ma- photographer ari tuh ^^

p/s : Sume pics diambik dari fb cik pjah.. jangan mare yerw..

Wednesday, August 17, 2011

Baju dari KIMONO brandZ

Jeng-jeng!! inilah baju jenam kimono yang saya sangat suka.. wa.. cute..cute..cute.. >.< !!! SO CUTE!!

Harganya, ya.. less than RM30 tak silap RM 25. Dan cawangan nya buat masa ni hanya di Sungai Wang sahaja. Takde tempat lain. huhuu... sangat like this clothes, boleh cover bumper and boleh nampak tak gumuks sangat...

Bulan depan nak beli lagilah!Bila la nak p shopping ni... heheheh

gambar credit pada cik pjah - BFF ^^

Tuesday, August 16, 2011

SMILE-



When you first left me I was wanting more
But you were fucking that girl next door, what cha do that for (what cha do that for)
When you first left me I didn't know what to say
I never been on my own that way, just sat by myself all day

I was so lost back then
But with a little help from my friends
I found a light in the tunnel at the end
Now you're calling me up on the phone
So you can have a little whine and a moan
And it's only because you're feeling alone

At first when I see you cry,
yeah it makes me smile, yeah it makes my smile
At worst I feel bad for a while,
but then I just smile I go ahead and smile

Whenever you see me you say that you want me back
And I tell you it don't mean jack, no it don't mean jack
I couldn't stop laughing, no I just couldn't help myself
See you messed up my mental health I was quite unwell

I was so lost back then
But with a little help from my friends
I found a light in the tunnel at the end
Now you're calling me up on the phone
So you can have a little whine and a moan
And it's only because you're feeling alone

At first when I see you cry,
yeah it makes me smile, yeah it makes my smile
At worst I feel bad for a while,
but then I just smile I go ahead and smile

lalalalalalalalalalalalalalalala lalala

At first when I see you cry,
yeah it makes me smile, yeah it makes my smile
At worst I feel bad for a while,
but then I just smile I go ahead and smile

lalalalalalalalalalalalalalalalalalalala


lily allen soooooooooooo cute ^^

Friday, August 12, 2011

My Favourite Baju

My Favourite baju adalah ini...

Baju yang ala-ala jaring tangkap ikan nih..

Sebab -sebab my favourite :

  1. besar bleh cover bumper yang besauuuu nih
  2. jaring-jaring dia buatkan rasa sejuk jer.. tak peluh-peluh...
  3. senang nak sarung, pakai inner n terusss sarung... siap, n bley keluar...
  4. Perasan ala-ala korean ler kunon hahaks... pengaruh 'my girl' K-drama.
  5. Tak payah gosok... sebab die jaring sajer hahaha....

Gitu ler citer nyer.. banyak kali nexx kuar pakai baju nih ...sebab die semmpoooiii  & simple  ^^ ciow











Thursday, August 11, 2011

Adik muk masuk spital

Sebenarnya dah sebulan dah adik mok patah kaki ari tuh... Maen bola pun leh ptah kaki? cam tidak percaya jer.. tapi itu ler citernya... sapa suruh maen bola (bukan futsal)  kat padang futsal..?? kan dah jatuh kat simen.. patahhhh kaki huhuhu..... Rembatan terakhir tu rupanya masuk ' spital' hehehe ~


Nie my Mum time melawat die ari tuh~ muke adik Mok selenge jer kat belakang ngeh2x

Ni me sengaja nak pose comel kat sebelah orang sakit huahua~ debabkan eden~

nie sajer nak tunjuk muke1st make up try eye make up ala-ala korean- version 2.. really like this make up,tapi ni sebenarnya masih comot lagi nih- try n error je dlu...

tau makan ape kat spital? ha.. hamik ko ayam goreng sedapnyer huhu.. wad kanak-kanak ler katekan

NI die pesakitnyer... nampak kaki nya yg patah tuh... namun selera makan fuuuuhhh.... 





Ucapan pada adik Mok :

" Hahaha.. tahun ni tak dapat raya.. kaki patah ... buekkkk :P "



My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...