Posts

Showing posts from January 9, 2011

Hari ini hari jumaat!!

Image
Haloha!!! Ari nih nexx letih sangat invOice atas meja berlambak Adeh... adeh...
Satu hari ni tak minum air puwn... Bibir puwn dah kering gile..




Dalam Otak nak pk Balik jew... biasaler.. ari jumaat eSok sabtu
EnjOy time... Ahad... letih time Isnin- Monday blues  BOsannye... rutin idup cam gini..






Kan best kaloo  dapat idup shOpping jew.... duet tak besh laks tuh... heheh




~ Ptui!!! dalam mimpi lew cik Nexx Oi..~
Nota kaki : Nexx suke tido makan berak heheh.... 

Kerendahan, kedirian, kekerdilan

Image
Wahahaha... Hari ni dok lew view Fb.. then ade lew satu contest my kazen join mencari model habibah.. gituw ler.. die suh like the pic.. ala.. sape yg biaser berfacbuking taw ler kot
nexx puwn Open lew... manyak betul contestents cantik-cantik sume meletup2x kebaboOm.. sume nyew
Dan sepastinyew...  rambanglew mate nexx nih menatap kejelitawan  ksemuanyaamya nak letak pics dowang kat sini kang disaman mencuri pics dowang laks kan.. so... bayangkan jew ler dowang cam ala-ala miss melaya tuh sapa bilang gadis melayu tak menawan... ceh..ceh..cheng2x

Waduuhhh........... bergetar lew jiwa raga lelaki yang memiliki gadis2x ituh nexx jelez  hehehehehehe
Okeyler.. bile dah tengOk dowang yang jelitawan 100x ganda watt dari nexx nih cam biasa terEmo lew skit..
betapa kerdil nyew diwi ini...  rasa rendah diwi laks, cams nak nyuiruk dalam selimut, tak Moh kuar dah dari rumah  dah g2 laks..:P
Camner Puwn.. kecantikan itu suBjektif yew... dari kaca mata memasing, ada yang kate cantik ade yang tak...
so, agak2x nexx kategor…

MakE Over

Image
Aloha!! 
ari lepas my sis teman nexx pegi shopping barang make up  Biaseler, kalu gals time Out mesti  nak kene singgah watsOn dlu, usha pe barang penjagaan  kecantikan yang besh2x kan..
so memandangkan Nexx ngah ade duet time tuh baru masuk gaji so shOpping ler sakan di sane... beli barang semPoi jew.. untuk basic make Up
So ni make Over nexx ari tuh


gaye muncung itek..  (ni adek nexx nye suke wat gaye gini, nexx copy jew :)
nexx wat jadik buruk bebenor huhuhu



ha, dan ini gambar profile fb nexx hehe..


dan credit pada my sister.. i Love u Sis,
t ajin nexx kuar make up simple camnie yer
alat-alat make up ari ituh:
Eyeshadow (Pink & Purple) Eyeliner black (pencil) blusher Maskara Lipstick Pink Lip Gloss Pink
Semuanya SilkyGirl Brand ha.. takpayah nak beli mahal2x.. simple, easy, dan comel hehe
pesanan penaja ~Kecantikan itu datang dari diri anda sendiri ~ hargailah diri anda





Cetak rompak dan nexx

Image
Wuhuu!!  Pagi tadi nexx dapat message dari my sis 
' Ko tolong belikan dvd tangled. Make sure clear' 
wahahaha... tuuh dia... kakak yang mengalakkan adeknye yang comey nih membeli cetak rompak
actually kat tmpat opis nexx kat stuh memang ade satu kedai yang jual cds begini (shhhhhhhhhhhhhhh....) 
so petang-petang, mesti nexx lalu situ slalu usha-usha usha jew..... then beli 2-3 
yew, bukan 23

evil...evil...
bukannyer nexx mengalakkan cetak rompak (wahah... ayat skema kunun baek r nih)  tapi... tapi... . . . . .
nexx memang sukebarang murahwakakakakaka... kalu ler cd original tu murah skit...  ni mesti above 25, mane nak beli..
dah tengok cite sekali jew, bukan manyak kali kan? kan? hukhukhuk...
jangan ikut perangai buruk nexx yew (^_^) V 
dan jangan report polisi yew.
hehehe...

SALAM NEW YEAR 2011

Yer, untuk new year 2011 ini nexx akan citekan kesah cite nexx sendiri ini adalah blog personal yew.. 
Untuk sume mengenali nexx dan untuk nexx mengenali dri nexx sendri.. ahaks.. 

yang pastinyew
inilah ceritera nexx
cot cet nexx 
(^_^)V