Posts

Showing posts from February 20, 2011

Kemelut di hati

Image
Waduh.... penat nyer keje akoo nih.. walaupun hanya buat invoices for client bak kate kakak aku billing exec walaupun sebenarnya dalam contract tulis coordinator (aku pun dah tak tau dah aku keje benda per nyer)

namun.. namun... namun... takpenah nye nak abis ...

Dah siap satooooooooooo... datang lagi 
limaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

Meja aku ni tak penah nye nak empty , kemas-kemas ker.. letak anak patung ker.. 


berlamboknye kertas-kertas invoices, receipts-receipts entah ape -ape entah.. 



Sesungguhnya.. akoo sudah tidak larat.., walopun bulan ni dapat bOnus n increment.. ( shhhh.....) 

Tapi ase cam nak tukaq keje laks... 

Tapi kaloo tukar keje.. sape nak bayar Wuppi aku tuh... baru jer 3 bulan dapat... takkan nak kene tarik kot.. (uishhh.. simpang malaikat 44) 


Uish.. nerra.!! banzai! Gambate!! Caiyok! Struggle !! yeah!!  

Namun, schedule akoo adelah seperti dia atas~ >  100% jugek!

  (^_^)V
counting time to back...tik..tik..tik.....

En3 tak pueh nye hati akoo.. panas!!

Image
Cemburu tu bila..

si mamat ni dok promote awek dia lah yang paling best, paling cantik tuh doh..  dok  letak kat facebOok gambar awek dia beralbum- album.. dok post status windu ler, jiwang karat kat awek dia, paling tak tahan dok tukar status ko jadi kawin padehal tak kawin lagi.. adeh..satu dunia nak di hebohnye..



Awek akoo paling cun!!!! wa cakap lu!! Bangga lobang idung wa,, awek wa cun... cantIkkkk giler!!Model ..tuh ........dia....


Padahal di mata gue takde pun cun mane.. anak pak leman jonggang seblah umah aku lagi ler cun.. Ayu, pakai tudung, jalan tunduk, tak pernah bercinta, kuar ngan mak bapak je.. cakapnya bersopan dimula dengan assalamualaikum diakhiri insya-allah..yang bestnyer cantik sampai kene pakai purdah.. Inilah wanita yang cantik,,




Apa motip nak promote ko nyer kisah cintan cintan kat satu dunia? Kang tak jadi kawin terkangkang ler kamoo tu...


Aku taw sangat motip kamoo tu.. nak bagi orang jeles kan??!! Ko jer pernah bercintan kan? Ko jer teNgah bahagIa kan! Ko jer…

His and her situation

Image
Tengah tangkap cIntan dengan Lagu nie..   Lyrik dia menyentuh perasaan wa...... i loike it.. :P  sangat sesuai dengan situatIon danny .. hehe..