Posts

Showing posts from March 6, 2011

Wuppy yabedabedooooooooooo!!!

Image
Yeah... kalooo anda peratikan di tepi Blog ini terteralah list-list achievement yang akoo ingin dapatkan..

so ni nak bitau ler.. the list really WORK... so meh nak btau yang berjaya  
. . . .
4.Membawa kereta dengan yakin dan jitu(^-^)V success suda~~



List no 4 sudah berjaya.. nak stowi.. akoo dapatler kete tu bulan November 2010, tapi 2 bulan lebey tak bawak puwn, suh ayah yang bawakan hoi.. namun.. bulan Feb ari tuh... aku diarahkan membawa sendiwi kete itu..


So, skunk dah masuk bulan 3 kan? kan? So dah sebulan dan dengan jayanya akoo sudah berjaya membawa kete dengan sendwinyer.. 


jelous tak? jeles hahehehehaheheheh.. -walaupun ade adegan-adegan yang menyakitkan hati akoo dalam sebulan nih yang mempersoalkan dan menambah perisa kesangsian akoo tentang teknik pemanduan akoo namun!!! .. taknak pikiaq, soo..  meh.. merpekenalkan... trang..treng..trengg...

 Real Name : Aka-san Nickname :   WuppY!!  Age         : 5 bulan Date of birth : November 2010,

haha.. sile ignore kan model yang tidak berjaya …