Posts

Showing posts from April 24, 2011

Gyaru !!

Image
2 -3 minggu ni asyik terpengaruh dengan gyaru make up. Ari-ari dOk belek Gyaru tutorial kat youtube.. Ase cam comel jer dowang sume make up camtu.. mate bulat, mulut kecik, kulit licin..
Last weekend, my sis yang memang suke memakeup kan owang telah dengan baik hatinya memake upa diri ini.. so petang weekend tu beli ler barang2 make up gyaru nih
eyeliner hitam tebal (wajib) fake eyelashes (wajib) nude lipstick & nude lipgloss concealer liquid liquid foundation Blusher pink Blusher coklet @ contour bake blusher eyeshadow cokelat ( 3 /4 different colour )- ala yang biasa tuh.. 
Dah ade sume tu.. maka my sis puwn menjalankan usahasama nya. Tutorial die kaloo nak p cari kat youtube.. taip jer gyaru make up..

  dan iniler hasilnya..
.. uhuhuh.. tak berapa jadi pOse cute nyer sebab nexx memang tak cute pun wahahhaha... tapi tang mata tu wajib besar kan.. nak bulat2 cam heliza haha..



Okey..credit to my Sis



hahha.. ni my sis buat gaya cuteenyer... die tak pakai fake eyelashes pun dah comel.. 

jadi in…