Posts

Showing posts from June 12, 2011

Aiskrim Cengkerik satooo?? really?

Image
Customer : New Cicada flavour ice-cream? (reading the menu) Ice-cream seller :  Yerp.. Customer : (looking at the ice-cream) It is really made from cicada? Ice-cream seller : Yerp. Customer : Really? Ice cream seller : Yerp Customer : er..one please


.
.
.



untuk yang xtau ape tu cicada.. gini ler rupenyer


nak di jadikan cerita.. Real stowi yer..  Satu kedai aiskrim kat Colombia ni mencipta satu flavour ice-cream baru iaitu- CICADA FLAVOUR ICE- CREAM @ bahasa melayunya - Aiskrem perisa cengkerik.. lalalalalala -_-"
upe aiskrim nyer : ewwwwwwwww

Okey kidding.. aiskrimnyer takde ler rupe cam di atas.. orang fear factor jer yang brani makan kaloo gitu upenyer.. actually, cicada tu dowang rebus, hancurkan, celup dalam cokelat n brown sugar dan masuk dalam aiskrim.. gini ler upenyer


" You not biting the whole cicada once, u biting bits of it.. " and they said it taste like nuts?? err... ( nexx lebih sanggup makan kacang dari cengkerik nih.. uhukhuk)


Yang paling mengejutka…

My collection of haunted pictures

Image

~Home Sweet Home~

Image