Posts

Showing posts from July 10, 2011

Aja Fighting Nexx_novel!!

Image
OommA!! nexx blogwalking sebab ari ni kan ari jumaat, so sedang bermalasan-malasan ler yer.. so agenda ari nih, nexx jejalan tengok citer pasal SUJU kat Youtube, kat Google.. sume ler.. ( yer.. nexx adalah gile minat SUJU@ SuperjUnior hahaks-sampaikan kakak nexx kate umur dah 25, perangai cam budak-budak). Yerlahkan... orang baya nexx mane ada yang tergila-gilakan kPop .. yang boleh histeriaA!! Aaaaaaaaaaa..... Kpop!! Suju!!! aaaaaaaaaaAAA...........



so terjah ler blog peminat fanatik SUJU yang lain.. Blog novel k.. blog fans yang buat story fiction tentang SUJU, nexx baru baca paragraph pertama nexx dah boleh bayangkan... interesting!! tak pernah nexx baca novel- online yang begitu buatkan nexx leka k, different...

i means.. diorang sume takde background penulisan, takde pun buat buku-buku apa, tapi dengan ayat yang simple dan imaginasi, cerita tu cam hidup k...nexx rasa rendah diri giler ler...


Sebab cara diorang tulis memang simple. Ayat pendek-pendek jer tapi bila baca mesti nak b…

Oh Double EYe Bag!!

Image
Yer, saya ade double eye bag.. huhu.. bile senyum double eye bag nampak jer.. kalo version tengah gumuks lagi ler nampak double eye  bag... ecehceche...and plus saya senyum senget kan.. huhu.. rangka mulut tak cantik.. blup2x... 



pas tu sejak keje nih.. lagi ler bawah mata jadi hitam.. orang kata kerna stress sebab tu ler.. lagi teruk kulit muka, campur lagi dok dalam aircon jer 24 jam.. kering kulit mak taw.. auww...




 Pas tu untuk mengelakkan sudah tidak muda remaja yang kalo boleh nexx nak nampak cam time blaja dulu.. nexx kne pakai ler macam-macam untuk tepek kat muka ni.. yang penting sunscreen... walaupun kulit ala golap takde le putih mane, sunscreen is the must... tepek jer kat muka tu, untuk pastikan kulit kite sentiasa lembap mousterise gitu ler,..


So moh pakai sunscreen yer.. jangan lupe.. kalo nak dapatkan kulit gebu cantik gitu.. ^^ 

Nexx nak beli ----> Biore (Uv Perfect Face Milk SPF 50+/PA+++) cepat ler gaji masuk..


P/S walaupun gumuk, pendek huduh.. . saya bangga den…

Entri sedih..

Image
Sedihnyer..  bile sume lagu dalam mp3 nexx hilang sebab virus... semua lagu!! Semua lagu inspirasi nexx for writing!! Sume!! Ohh.... dengan draft2x sekali hilang.... Wuhuhuhuhuhu (T__T) .... bersawang ler blog nexx-novel.. huhu..

Craziest Proposal EVer..

Image
Nexx malas nak cakap ler.. check diS out... sendiri.. hehehe..
"I Do!! I DO!! 

Omelete ler sangat ~~

Image
Yeay.. hari ni nexx wat omelete.. nama cam standard je kan... tapi sebenarnya telur bungkus jer.. hahaks..
name nak gempak2 jer...nak pasan omputih sekali skala.. hahaha..


Pas tu buat pula sambal ikan bilis goreng... fuhhhh... sedapnyer.. nexx suke yang garing-garing, so nampak cam itam-itam skit hahaha...



Erkk!! Alhamdulilah ~ ^^

Wordless Wednesday 13.7.11

Image

Rolling in the deep - take dat u!!

Image
There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark.
Finally, I can see you crystal clear,
Go ahead and sell me out and I'll lay your ship bare,
See how I'll leave with every piece of you,
Don't underestimate the things that I will do.

There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark.

The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all.
The scars of your love, they leave me breathless,
I can't help feeling,

We could have had it all,
(Your gonna wish you, never had met me)
Rolling in the deep,
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand,
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat.
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

Baby, I have no story to be told,
But I've heard one on you and I'm gonna make your head burn,
Think of me in the depths of your despair,

So mad!!

Image
Geramnye!!! keje tengah banyak ni.. sume documents takleh save.. bile tekan save jer.. hang!!! tension!!
teknologi memang membuatkan orang stressssssssssssss!!!!!!!!!!!

Saman!!

Image
Urghh.. tension jer ari nih.. kereta disaman sebab tak bayar parking... nexx bayar ler! bayar taw.. cuma sampai kul 12.30 jer.. t kul 2 orang smbung la balik bayar..  tup-tup, turun kul 2.10 baru je nak bayar, dah kene saman...

Time saman dikeluar : 2.07 minit...
Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nexx lambat 3 minit jer la... (T0T)