Monday, July 18, 2011

Week 1 menu

Untuk menjayakan achivement yang 44 kg tu.. nexx mengambil langkah untuk menstrictkan pwut nexx yang syik bekeroncong ini kepada limited food... so untuk mengelakkan diet ini jahanam sebab nexx malas nak continue, nexx akan menulis menu per week untuk reminder to myself in dis blog.. wahahaha..

Urgh!!! Gambate!!! 40 kg!!! end of this year!!! Banzai!!!
bile le nexx nak kurus langsing gini ...

today Menu :

11.7.2011

Breakfast : 2 piece of currypuff, one glass of milo
Lunch : 2 piece of currypuff,  a glass of milo, 5 piece of krim cracker biscuits
Dinner : Half rice+2 fried chicken (small size)

12.7.2011

Breakfast : 1 banana + 1 glass of plain water
lunch : half rice + 1 glass of plain water +kacang botol +a chicken wing ( bakar)
dinner : 1/2 rice +1/2 fish+1glass of plain water
Supper : 1 glass of milo + a bread


13.7.2011

Breakfast : 1 banana+1 glass of plain water
lunch : 1 glass of milo+nasi lemak + sambal kerang +4 piece of cream cracker biscuits.
dinner : 1 full plate of rice +rendang ayam yummy + one glass of plain water
supper : one glass of milo

14.7.2011

Breakfast : 1 banana + one glass plain water
Lunch : 1 plain of water +nasi lemak
dinner : 1/2 rice+vegetables+rendang+1 glass of plain water
supper : one glass of milo


15.7.2011
Breakfast : 1 banana+one glass plain water
Lunch : Bihun+one glass of plain water
Dinner : 1/2 rice +ikan

16/7/2011
Breakfast : Omelete +plain water+2 toast bread
Dinner : milo+bread

17/7/2011
Breakfast : Scramble egg+ mee goreng +plain water
Lunch : 1/2 rice +ayam masak kicap
Dinner : 1/2 rice + ikan

Fuuuhhh.... Sabtu n ahad , tak nyempat2 nak makan sebab dok ulang alik p spital.. ~ my banana diet pun jadi tunggang langgang coz tak sempat restock banana ~

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...