Posts

Showing posts from July 31, 2011

Wordless Wednesday 3.8.11

Image

kuar shoppin ngan kakak

Image
Last wekend, takde buat ape, jadi my sister ajakler kuar g tesco AMpang jer.. nak beli barng die sebab katenyer Watson lagi mahal.. (tapi rsanye cam sama je mahalnyer ) . Jadi pergi ler kami berdua ke Tesco Ampang... Nexx pakai simpler jer.. nak try make up ala-ala korean, tapi biler buat tak jadi sangat ler pulak.. macam tak pakai make up ade ler..

Then, kat Ampang teringat ler yang sok tomorrow my sister birthday.. DIa dah tersengih-sengih cam kera sumbang nak mintak hadiah ler tuuuuuu.... adehhh...

Tak tahu nak bagi ape, sebab kaloo nak bagi baju taste baju nexx ngan die bezaaaaaa yang amat... nak bagi handbag... ohh die hanya terima guess bag jer.. aaaaa... takde fulus.. then nak beli kasut.. kassut die pun mahal yang amat.. plus nexx tak kompom saiz kaki die.. pass tu nak beli perfume.. takut baunyer die tak suke sebab nexx seumur idup tak penah beli perfume.. wa... kompom bucuk nexx nih hehehe...

So masa nak bayar kat kaunter , nexx kate ' biarler nexx bayar innershine die s…

Catatan dari forever alone

Image
Rasa sayu mayu jer bile member blaja u satu course dulu kat universiti tidak mentag nama saya untuk buka puasa bersama-sama diorang.. huhuhu.... sampai begitu sekali yer.. walhal saya ler pengomen tegar facebook die, malah saya sentiasa following update diorang sume kat facebook.. campur bile diorang kawin ade saya miss diorang nye wedding ..?? takde kan... Saya always be the friends for em..

 Sayuuu nyer ati saya ....................


Itulah orang kata ' kawan boleh dapat seribu... tapi kawan sejati.. susah sekali,...~"

huhu.. xperler.. kalo diorang lupakan saya..xperler kalo diorang plan aktiviti-aktiviti cuti-cuti malaysia tak ajak saya. Takperler kalo diorang tak ingat saya..  saya pun taknak ler lagi terhegeh-hegeh pegi kat diorang... Sebab entah-entah kaloo saya mati pun ade diorang kesahhh?? (T0T)

bagi diorang saya ni nobody maklumler kejepun kerani cabuk jer... dok umah flat.. pakai baju pasar malam... kan..tapi peliknya bile nak kawin, tag saya, call saya suruh dat…