Friday, August 12, 2011

My Favourite Baju

My Favourite baju adalah ini...

Baju yang ala-ala jaring tangkap ikan nih..

Sebab -sebab my favourite :

  1. besar bleh cover bumper yang besauuuu nih
  2. jaring-jaring dia buatkan rasa sejuk jer.. tak peluh-peluh...
  3. senang nak sarung, pakai inner n terusss sarung... siap, n bley keluar...
  4. Perasan ala-ala korean ler kunon hahaks... pengaruh 'my girl' K-drama.
  5. Tak payah gosok... sebab die jaring sajer hahaha....

Gitu ler citer nyer.. banyak kali nexx kuar pakai baju nih ...sebab die semmpoooiii  & simple  ^^ ciow











Thursday, August 11, 2011

Adik muk masuk spital

Sebenarnya dah sebulan dah adik mok patah kaki ari tuh... Maen bola pun leh ptah kaki? cam tidak percaya jer.. tapi itu ler citernya... sapa suruh maen bola (bukan futsal)  kat padang futsal..?? kan dah jatuh kat simen.. patahhhh kaki huhuhu..... Rembatan terakhir tu rupanya masuk ' spital' hehehe ~


Nie my Mum time melawat die ari tuh~ muke adik Mok selenge jer kat belakang ngeh2x

Ni me sengaja nak pose comel kat sebelah orang sakit huahua~ debabkan eden~

nie sajer nak tunjuk muke1st make up try eye make up ala-ala korean- version 2.. really like this make up,tapi ni sebenarnya masih comot lagi nih- try n error je dlu...

tau makan ape kat spital? ha.. hamik ko ayam goreng sedapnyer huhu.. wad kanak-kanak ler katekan

NI die pesakitnyer... nampak kaki nya yg patah tuh... namun selera makan fuuuuhhh.... 





Ucapan pada adik Mok :

" Hahaha.. tahun ni tak dapat raya.. kaki patah ... buekkkk :P "



Wednesday, August 10, 2011

Bile zuma pulak tido

Amboi ko... tido kangkang tak hingattttttttt nyer.. selamat comey.... muuuah~

Percubaan pertama

 
Inilah percubaan pertama untuk pegi opis pakai make up.  Gaya yang digunakan adalah makeup -  Make up...GooHYeSUn natural eye make up..
tapi disebabkan mendung bagai, tak nampak snagat make up nih... 

nexx suka make up ni sebab die nampak natural n tak nampak cam make up sangat.. 
tapi bile take picture, tak nmpak terus.. rasa cam tak pakai langsung make up...




tapi ni tak sesuai r ngan nexx.. walaupun nampak clean n nice, tapi bile apply kat nexx- tak sesuai... 
nak try laen pulak ler...

Tuesday, August 9, 2011

A day in Office

~ Sehari di Office ~

Muka innocent jer- giner ler muke saya pegi opis pagi2.. cam muka baru bangun tido jer.. huhuhu

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...