Posts

Showing posts from August 7, 2011

My Favourite Baju

Image
My Favourite baju adalah ini...

Baju yang ala-ala jaring tangkap ikan nih..

Sebab -sebab my favourite :

besar bleh cover bumper yang besauuuu nihjaring-jaring dia buatkan rasa sejuk jer.. tak peluh-peluh... senang nak sarung, pakai inner n terusss sarung... siap, n bley keluar...Perasan ala-ala korean ler kunon hahaks... pengaruh 'my girl' K-drama.Tak payah gosok... sebab die jaring sajer hahaha....
Gitu ler citer nyer.. banyak kali nexx kuar pakai baju nih ...sebab die semmpoooiii  & simple  ^^ ciow











Adik muk masuk spital

Image
Sebenarnya dah sebulan dah adik mok patah kaki ari tuh... Maen bola pun leh ptah kaki? cam tidak percaya jer.. tapi itu ler citernya... sapa suruh maen bola (bukan futsal)  kat padang futsal..?? kan dah jatuh kat simen.. patahhhh kaki huhuhu..... Rembatan terakhir tu rupanya masuk ' spital' hehehe ~







Ucapan pada adik Mok :
" Hahaha.. tahun ni tak dapat raya.. kaki patah ... buekkkk :P "


Bile zuma pulak tido

Image

Percubaan pertama

Image
Inilah percubaan pertama untuk pegi opis pakai make up.  Gaya yang digunakan adalah makeup -  Make up...GooHYeSUn natural eye make up.. tapi disebabkan mendung bagai, tak nampak snagat make up nih... 
nexx suka make up ni sebab die nampak natural n tak nampak cam make up sangat..  tapi bile take picture, tak nmpak terus.. rasa cam tak pakai langsung make up...



tapi ni tak sesuai r ngan nexx.. walaupun nampak clean n nice, tapi bile apply kat nexx- tak sesuai...  nak try laen pulak ler...

A day in Office

Image
~ Sehari di Office ~
Muka innocent jer- giner ler muke saya pegi opis pagi2.. cam muka baru bangun tido jer.. huhuhu