Friday, August 26, 2011

EYE MAKE UP GOO HARA's

Yess!! Inilah eye make up yang nexx paling suka.. Simple and natural and tak nampak overrrrr sangat yer...  fokus tang mata jerw... Senang dipakai time nak shopping ke, kuar jejalan, pegi keje etc.. Sangat sesuai dipakai hari-hari! (pada pendapat nexx jer..)


So nexx sangat suka make up simple nih.. 
Just perlukan...

Liquid Eyeliner
Foundation
Maskara
lip gloss nude/lipstic nude
blusher pink/peach



Senang untuk yang baru nak berjinak-jinak memake upkan diri, macaaaaaamm nexx hhohoo..


Nie Percubaan Pertama gi opis ngan make up gini.. Simple tak gitu...


Percubaan ke-2- time ni nak g baazar lepas balik kejer- xover kan... memang sswai dipakai ke manae2


Ni percubaan ke-3- masa ni baru pass balik dari keje- kene tackle pulak kat tol, xnk stori wek:P ~


TUTORIALNYA :
~Sumber Youtube~




NI ler GOO Hara ^^ 


Goo hara's and me same cute kan.. hahaks.. ptuii..


Thursday, August 25, 2011

Black Black Heart - David Usher



Something ugly this way comes
Through my fingers sliding inside
All these blessings all these burns
I'm godless underneath your cover
Search for pleasure search for pain
In this world now I am undying
I unfurl my flag my nation helpless

Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds

As I begin to lose my grip
On these realities your sending
Taste your mind and taste your sex
I'm naked underneath your cover
Covers lie and we will bend and borrow
With the coming sign
The tide will take the sea will rise and time will rape



Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds

Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds
All your sex and your diamonds 
TOTAL HOWTNEsSS... WOW!!! DAVID USHER  satu-satunya mat salleh yang nexx rasa hot, sebab selama  nexx minat korean n japan jer... 
especially bile tengok video Clip 'Black Black Heart'.. 

Gila howtttt die... auchhh.auchh.... 


Tuesday, August 23, 2011

Pandangan yang buatkan aku jatuh cintaaaaaa...

Pandangan inilah yang buatkan nexx jatuh cinta, terus gelenyar, longlai-longlai.. Diorang memang pandai menggunakan kelebihan ini.. kijam... kijam..

pandangan 1 yang mengoda



pandang 2 yang memukau

ohh.. tak bley tahan ^^ 




LOVE YOU ZUMA AND RAITO!! SARANGI!

Monday, August 22, 2011

Saya dah kuwus ke.. hehehe?

Jom usha pics di bawah.. Apa yang beza?


Gambar A: Gaya simple jer, cam budak-budak skit..
Gambar B: Gaya elegent skit- pakai tudung yang menyerlah skit, beg same as tudung, and different shoes .. dah nampak laen skit hahaks.. kan senang jer nak nampak laen skit...budget-budget~

Jadi fashion lesson learnt, sebagai perempuan, kite mesti ada banyak pilihan :


A) Beg
B) Kasut
C) tudung 



Persoalannya nape saya nampak cam slim dari gambar kiri padahal bezanya adalah cuma 2 minggu jer? Sayapun tidak tahu hahaks... adakah kerana diet saya berkesan? Tapi bile timbang sameeeeeeeee jer.. tak ubah punw.. hmmm.. Konpius -.-''

tu jer nak btau hahaks.. :P

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...