Posts

Showing posts from September 18, 2011

3 Perkara tak best hari ini! HUhu~

Image
Hari ini banyak betul benda tak best berlaku.Kena banyak bersabar... hari Jumaat nih, kene banyak bersabar... sabar... sabar... Ya Allah, tenangkan ler hati aku...

Kenapa tak best? Pertama sekali bangun pagi ni, bdn rasa cam tergeliat kat bdana kiri.  Sakit yang Amat!! Nak urut tak sampai pulak sebab kat belakang, nak batuk sakit, tarik nafas skit.. aghhh!! stress betull.. Ni salah baring time tidoo ler nih... tension betul.. Lenguh sesangat..!!!(T.T)... sape nak urut badan nih,... time ni ler kaloo ade sang suami kan best, bley suruh urutkan ( hahaks,, gatai)..Tapi di sebabkan takde, nak kene pegi SPA Q ke? Eh,, Spa jer.. :P huuh... mane ade duet tengah2 bulan nih... Nak taknak kene ler tahan, hoping hilang sendiri ler rasa lenguh cam bengkak kat bdan nih blup blup~


Kedua, amoi department ACCOUNT tu sangat2 menyakitkan hati. Dia kembalikan invoice contiang kata yang amount nih salah, bila kita kire balik betuiiiiiiiii ler amount nih betul... then pegiler explain kat dia.. bley laks d…

Baju keje, baju jalan

Image
Dua tiga menjak ini, bila nexx belek-belek itu lemari, perasan banyak sungguh baju keje nexx. Baju-baju jalan cam tshirt sumenyer suda pakat-pakat masuk dalam kotak sebab dah tak muat ( T.T) ** bila ler nexx nak kuwus ini... muka dah makin tembam, punggung jangan cite ler, cam bumper kete tuh.. blup2x..


Camne pun, bila nak kuar terpaksa ler kan keluar, tambah-tambah bila ade orang belanja kan.. kan,..? hikhik..

So sambar jer ler baju keje n dress up ler skit2 cam nampak tshirt gitu.


Baju adalah baju kemeja jer, plain warna purple.. (sebenarnya baju ni kene gosok nexx selamber je malas nak gosok, penuh kedut sebenarnya ini), then nexx pairkan dengan jeans & inner hitam kat dalam, so nampak cam tshirt ler kunon.. then bila dah pakai baju plain kene ler rambu ramba skit tudungnyer, bagi naek seri tuan badan hahaks..

sori ,  nexx pakai tudung yang sama slalu nexx pakai  ( huhu nak kene beli tudung baru ler camnie) ..
So, okey ler kan.. tak salah berpakaian kemeja jer kuar jalan.. as…