Thursday, November 3, 2011

Kehampaan melanda



Kan nexx nak sangat-sangat kurus kan,, siap letak target lagi kat sebelah ini, kununnya nak dapatkan berat cam zaman mude-mude dulu.. dan setelah melaksanakan diet dan jogging yang seimbang 2 bulan lalu, memang nexx bangga nak cakap, turun oo.. turun 3 kg huhu... bangga tuh, tak pernah-pernah dalam masa 2 bulan turun begitu sekali..

then, bebaru ni selama 2 minggu nexx bermalas-malasan, makan pun ikut suka hati jer dah takde kira-kira kalori, pass tu pagi-pagi melantak nasi lemak kan.. then tambah-tambah selalu balik lmabt then wikend membuta jer.. dan bebaru ni nexx telahler menimbang then tengok-tengok naik sudah 2 kg!!! (-__-")

Dua minggu jer pun!! 2 minggu jer!! boleh naek macam tu sekali!! tak sangka segala usaha penat lelah eden tyme 2 bulan tuh dalam masa 2 minggu je, terus naek begitu sekali (T0T). Skrang nexx sangat ler sedeyyy depressed.. aah!!!! (>.<)


Lesson learnt : Makan tu kena beringat-ingat, nak naek senang, nak turun... huhuhuhu... jadi, nexx akan berusaha lagi dan kali ini takkan repeat the same mistake!! GAMBATE!! CAIYOK!!

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...