Posts

Showing posts from July 8, 2012

Jang Geun Suk.

Image
Lama dah tak tulis blog 'Just simple Plain of Me' ni. Bukan malas ke hape ke, tapi sebab my life memang plain .. so kalo tulis kat blog pun plain jer.. ( huhuhu.. ayat pilu).  Tapi camne pun, kite tak bley down, kene enjoy gak life walaupun hanya sekecil zarah ke'happiness' itu. Bak kata pepatah, cherish every moment of your life coz you got only ONE LIFE !! (tetiba bersemangat pula, siap ade bunyi drum.. treeeng.. treeeng...)

So, nak rajin balik tulis blog.

P/s : Alhamdulilah, dah tau camne nak curi masa untuk hapdate nexx-novel sampai lah lappy baru dapat dibeli. Basyahhh!!

Malam tadi aku mimpi Jang Geuk Suk. Oh My... he's so hot!!!!!!!

hehehe~~

Dia pandang aku sebijik camnie cume rambut die cacak cam dalam citer 'You're beautiful"

Hehehe~~~