Wednesday, August 1, 2012

Kad Acces ku.. dimana kamu..?

Rupa aku kala ini..


Mana kat access aku ni??!! Arghh!! Stress sesangat!! Hilang ke? Kalau hilang mampus nak kena bayar ganti .. dahle tengah poket kempis untuk beraya nih. huhuhuhu... (ToT)

Tuesday, July 31, 2012

Blues- petai- lenguh-lenguh


Ngantuk sangat! Nak kata monday blues, ari ni ari selasa, so tuesday blues ke? Huaghhh!! So...... ngantuk.. ngantuk..

 Pernah makan petai? Emm... aku suka gila makan petai, sambal petai udang ke, sambal petai ikan bilis ke.. yummy...yummy!!! Sebelum ni kalo makan petai, tak pernah ler berbau.. tetiba  cam rasa orang yang kata makan petai t , mulut busuk r, kentut berapi la, semua itu mitos!!  (lantang aku bersuara nih harhaharhrar.)

Sekali ari ni, gi jamban... pergh!!

Sekali lagi aku 'kuatkan' fakta aku, yang makan petai banyak-banyak, memang berbau.. hahahar.. seriously (-.-")

Haishhh!! Lenguh gila badan... rasa cam nak pergi massage saje... ngeehngehngeh ....

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...