Friday, November 2, 2012

Nose Pore tape

Blog ni dah jadi cam blog masak memasak laks, asyik post kan citer pasal masakkk jer kennn.... padahal nak jadikan blog ni sebagai luahan hati and diary simple yang menceritakan kisah hidup aku yang sangat PLAIN hokey... so Warning : Blog ini boring hahaha..

Anyway, nak share satu produk yang memang aku suke and sangat worth to buy. PORE TAPE. Ala yang lekat kat hidung tu bagi buang blackheads & whiteheads.. Gals-gals out there mesti kenal sangat la benda ini. 

Memperkenalkan.. treng.. treng trenggg.....

"DEEP CLEANSING NOSE PORE TAPE"

Sila tepuk meriah-meriah skit

Watson Brand 



Okeih, before ni, sejak tingkatan lagi aku pakai BIORE Brand. Tak pernah terfikir nak tukar. Bebaru ini tetiba rasa nak tukar yang baru. So belilah jenis ini .

Waktu mula-mula beli tak sure samada berkesan atau tidak benda ini, sebab ia murah dari Biore. Tapi ia tidak benar sama sekali..  Sangat berkesan hokeyy.. 100% berkesan.. so like it!!

WoW, sangat banyak my whiteheads.. hukhukhuk (-_-'''

Tengok buktinye.. 

Di pakai, once every two weeks, blackheads& whiteheads berkurangan. Hidung rasa smooth jer everytime used. Seriously (= ; =)


Pros 

 Harga acceptable
 Senang nak cari = Watson Outlet mana-mana cawangan
3Whiteheads& Blackheads memang tanggal -berkesan



Cons 

1: Ada bau yang kuat bile lekap kat hidung. Tapi bau tu lama-lama hilang dan don wory sebab bau tuh takkan lekat kat kulit.. 
2 : Sakit skit bile ditarik tapi semua pore tape begitu.. don worry. ^^


Rating : 10/10 . 
Will continue to use this product. Sangat berpuas hati. Thumbs up!!
tepuk -tepuk tepuk!!

(^_______^)v





Wednesday, October 31, 2012

Wardrobe make Over SOS!





Black and yellow
black and yellow
Upss black and purple.. 


..



Gosh!!
A year later..
still the same outfit..
my wardrobe really need a make over 
SOS! 

Tuesday, October 30, 2012

Mochi

Ini Mochi.. 
Mochi sudah besar
sangat  banyak bulu bushy- bushy..
berat gemuk 
sangat comey sangat sangat!! 



aku jer yang tak comey-comey...
adeesss~~ 

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...