Posts

Showing posts from October 28, 2012

Nose Pore tape

Image
Blog ni dah jadi cam blog masak memasak laks, asyik post kan citer pasal masakkk jer kennn.... padahal nak jadikan blog ni sebagai luahan hati and diary simple yang menceritakan kisah hidup aku yang sangat PLAIN hokey... so Warning : Blog ini boring hahaha..

Anyway, nak share satu produk yang memang aku suke and sangatworth to buy.PORE TAPE. Ala yang lekat kat hidung tu bagi buang blackheads & whiteheads.. Gals-gals out there mesti kenal sangat la benda ini. 
Memperkenalkan.. treng.. treng trenggg.....
"DEEP CLEANSING NOSE PORE TAPE"
Sila tepuk meriah-meriah skit



Okeih, before ni, sejak tingkatan lagi aku pakai BIORE Brand. Tak pernah terfikir nak tukar. Bebaru ini tetiba rasa nak tukar yang baru. So belilah jenis ini .
Waktu mula-mula beli tak sure samada berkesan atau tidak benda ini, sebab ia murah dari Biore. Tapi ia tidak benar sama sekali..  Sangat berkesan hokeyy.. 100% berkesan.. so like it!!

Tengok buktinye.. 
Di pakai, once every two weeks, blackheads& white…

Simple Plain Of Me

Image
Hardly talking but expert in listening

Wardrobe make Over SOS!

Image
Black and yellow black and yellow Upss black and purple.. 

..


Gosh!! A year later.. still the same outfit.. my wardrobe really need a make over  SOS! 

Mochi

Image
Ini Mochi..  Mochi sudah besar sangat  banyak bulu bushy- bushy.. berat gemuk  sangat comey sangat sangat!! 


aku jer yang tak comey-comey... adeesss~~