Posts

Showing posts from December 2, 2012

Aiskrim Goreng

Image
Sejak dah reti buat aiskrim goreng ni, rajin pula aku buat. Ni suma gara-gara pekena aiskrim goreng pasar malam kat opis, dah terus addicted.. dengan adik mok sekali addicted.

Tetiba Rajin pula die teman ayah aku pegi supermarket, then time-time tu juga dia sambar roti, sambar aiskrim sekotak.. (hamboi kau...)

Aku balik keje jer, dia dah sengih-sengih suh aku buat kan aiskrim goreng. Jadi sebagai kakak yang nak dicalonkan sebagai kakak mithali marvelous kebabomm oleh adik-adiknya, aku pun masuk ler dapur, buatkan 'desert' ini..

Inilah rupanya, bulat comey kan.. sukenye aku, klass ko nyah, letak atas pinggan coca -cola tuh... ngee~

Aku buat banyak-banyak kemudian letak dalam fridge a.k.a peti ais, then bila teringin jer, sambar goreng.. teringin jer, sambar goreng, teringin lagi, sambar dan goreng lagi.. hahahar- selamat ler ayah aku tak selalu ikutkan permintaan adik mok untuk beli aiskrim setiap kali gi kedai, kalau tidak mau jadik bulat-bulat suma orang kat rumah ni, disebabk…

It's Me, again.

Image
Ok.  Ini muka selenga popoyo n syok sendiri ... tapi pedulik hapa aku.. yang penting aku dah tak tembam dah lagi.. sudah kurus. i'm walking on the right path to my goal
walalalalala...~