Posts

Showing posts from December 16, 2012

Taken

Image
'Taken" kat tv9 semalam. 
Citenya pasal sorang bapak ni yang dah cerai dan bekas CIA kot rasanya . Anak dia kena culik sindiket perdagangan manusia-yang lacur-lacur perempuan tu r. time melancong entah ke mana entah (lupa). Then, dia carilah anak dia ni, sampai jumpa. ** nak tahu lebey, pegi wiki sendiri


Basicly, ini cerita action, banyak lawan-lawan, kejar mengejar..  Ok, my opinion, citer ni awal-awal cam gempak , menarik untuk ditonton, especially babak masa anak dia nak kena culik tu, anak dia cakap ngan dia melalui telefon, dan dia dapat dengar apa yang berlaku tyme anak dia kena culik tu, so, kita yang tonton pun rasa cam cuak, nervous sume ler.. ngan ayat tak bleh blah...
:" I don;t know who u are, I dont know what u want but if u dont let my daughter go, i will find you, I will kill u/"
Fuu...~~ siap warning kat penculik tu. 
then teruslah scene-scene action yang aku rasa tak perlu kot aku cerita, tapi adrenalin naik r, tengok sume tu kan...
Tapi masalahnya,…

M.I.A

Image
Missing In Action


Good Nite

Image