Posts

Showing posts from January 27, 2013

Miracle tab tak miracle pun.

Image
Nak bebel skit, aku ni dah guna miracle tab almost 2 months, tapi TAK MIRACLE langsung pun. Aku gunakan ex radiance sachet + miracle essence = RM 130 + RM 70.. fufufufu... Yang sachet tu ada 20 sachet jer, so that's mean every month 20 hari jer leh pakai, (sebab kena minum hari-hari kan). Tapi yang menghairankan, takde apa-apa perubahan pun pada diri aku.

Glowing? heh, can't help but laughing myself out..




Ingatkan nak try test lagi another month, tapi kakak aku kata dah ler.... takde apa-apa perubahan pun. lets sing cukup-cukup sudah.. cukup sampai di sini sahaja...

Boyfren aku laks kata ' apsal makin gelap? ' fufufufufufu =.=. So niat itu dibatalkan. Buat perabih duit jer tiap-tiap bulan.

One of my friend said that it takes few months to show the  so call 'miracle' . Tapi testimoni diorang bukan-bukanlah, kata sebulan lah, seminggu ler.. popopopopopoyoo.. testimoni ulang-ulang sama dan dah lama pun nak pakai haishh. aku terpercaya dengan testi-testi inilah .

a…