Posts

Showing posts from October 20, 2013

Testing 1 2 3

Aku sekarang sedang berkira-kira hendak beli laptop atau ipad/ tablet untuk mengantikan lappy aku yang sentiasa rosak! So post ni aku cuba try testing dengan tulis di ipad dulu. Emmm... Senang juga nak menaip, tapi aku tak sure kalau aku tulis cerita yang panjang- panjang sesuai ke tidak. Sebabnya contoh cam nexx-novel, kan bila nak tulis cite aku akan banyak tulis dialog. Skrang ni aku sukar nak buat perenggan dan tanda pembuka dialog yang ini ".

" Ah! Aku rasa susah untuk mengupdate cerita melalui tablet atau ipad" keluh aku sambil menaip secara perlahan-lahan pada keyboard sesentuh ipad apple warna putih yang dipinjamnya sementara dari abang iparnya yang sedang bekerja sementara di luar negeri hari ini.

"Oit, kau nak guna komputer atau ipad?!" Tegur adik mok melalui depanku. Tanpa berhenti untuk jawapan, dia  berjalan ke anjung,melihat mana datangnya suara riuh rendah di luar. Rupanya tiga orang jejaka sedang rancak berborak di tempat parking bawah apartme…

Thank you

Image
" Thank you.." " For what?" " You have changed a lot.."
I smiled...


Main game google 22.10.2013

Image
Dah takde keje kan. Dok main game google ni. Comel betul game ni. Tabik spring pada google sebab selalu buat game-game camnie. Selalu jer ada surprise dalam google. Sebab tu aku suka dok google-google nih.

Best sebab boleh control kiri kanan belon tu.. pass tu paling best bila landing kat tanah, tempat lain-lain bergantung pada cara kita control belon tu.. seronok dimain untuk hilangkan boring seminit dua. Cun! Jom try! Hanya ada hari ni je, sok dah takde dah wahahahahha..

Contoh tempat landing aku yang berbeza. Ada skali aku dapat sampai antartika hehehe.... 



Boring suda

Baru perasan yang blog list yang aku follow banyak dah yang tak update-update. Dah tak best dah buka blog. Dah takde apa yang nak dibaca bila boring-boring di ofis. Haissh... mengeluh di pagi hari. Nak tak nak kena lah rajin di ofis lepas ni.. hahaha