Thursday, October 31, 2013

Apa kes?

Selalu nya bila nak tunjuk keberkesanan sesebuah produk kecantikan itu ialah dengan meletakkan gambar sebelum dan selepas. Tapi tidak faham kenapa gambar selepas itu mesti bermekap bagai??Kalau dah bermekap sume memang ler muke nampak glowing, licin dan cantik jer...  Macam tipu jer.. macam tipu jer... hahaha!


My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...