Friday, November 29, 2013

BB cream lah, cc cream lah

Susah rupanya jadi perempuan ni. Dulu waktu zaman bb cream, gigih aku kumpul duet nak beli bb cream, punyalah aku tunggu compact powder aku abis ( yerlah taknak ler membazir, ingat senang ke nak carik duet!), so baru boleh beli bb cream. Waktu tu famous kalo pakai bb cream ni kulit muka jadi flawless gile. So, sebaik habis sahaja, aku terus beli bb cream, waktu tu dah agak lame dah bb cream ni di pasaran, so dapatler beli yang harganya berpatutan. Tup-tup, sekarang ni famous pula cc cream. Yang tensionnya, bb cream aku banyak lagi! Haishh nak kena tunggu abis bb cream baru boleh try cc cream pulak. susah... susah...

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...