Posts

Showing posts from December 1, 2013

Baju tunang

Image
Lambat lagi, tapi dah syok dok survey-survey. Hehe...aku nak dress up camnie jer untuk majlis tunang aku nanti.. simple and nice.. Nak kene singgah jalan TAR, survey baju ini... yang diperlukan, baju tunang & tudung tunang ( tudung tunang ni aku nak yang ada lace so takyah pakai veil sebab aku nak pakai veil waktu nikah nanti hahaks..



gambar ehsan google -credit to owner juga ni contoh simple baju tunang yang aku nak.. hampir camni tapi warna pink hehe... sebab pink kan cam sweet2 , sinonim ngan anak dara  so sswai ngan majlis tunang (coz waktu nikah aku nak warna putih -sebab putih itu suci.. sinonim utk nikah) wedding kompom tak leh warna pink, sbb D'man dah reject awal2 idea pink untuk kahwin 
ok bye!