Posts

Showing posts from January 12, 2014

Perfume Solat

Image
Alhamdulilah, hari ini tiba-tiba dapat hadiah dari kawan. Bukan hari jadi ke, hari raya ke, hari apa-apa, dia cuma nak bagi.. WOW, tak sangka aku, baik betul hati dia, padanler murah betul rezeki dia tahun ni hehehe.. Betullah orang kata orang yang berbudi ni sentiasa murah rezki. (^_^)V.

Anyway, hadiahnya adalah set perfume solat. 

Satu set ada 6 roll on perfume dengan bau berbeza inspirasi dari perfume berjenama seperti Gucci, DKNY dll. Saiz 4ml satu botol kecil ni) sangat sesuai untuk diletak dalam purse ke, bawa ke hulur hilir .. Halal, tiada alkohol dan boleh dibawa sembahyang tanpa ragu-ragu. Harga RM 50, nak tau maklumat lanjut ke, stokis die ke.. pergi jer website nya www.perfumesolat.com




ok First impression sangat suke, kotak cantik, perfume mini. Aku sukakan bau W1,W3, W6. Tapi W4 dan W5 aku tak suka langsung, rasanya takkan dipakai sebab bau die cam kuat menyucuk hidung sakit, tak sedap.. bueekkk...aku tengok websitenya ada belas-belas perfume lain, kira banyak pilihanlah. …

Baju tunang Merah

Image
Warna merah jarang digunakan untuk tema tunang.  Mungkin sebab warnanya yang sangat terang seperti orang kata, merah mak ngah! Tapi terdapat beberapa baju kurung merah yang aku rasa sesuai untuk majlis tunang yang simple. - simple with a bit of lace/beads..( ini yang aku mahukan, insya-allah)