Posts

Showing posts from March 2, 2014

Ber'dubu' dan Ber'karok'

Image
Sebenarnya post ni dah lame.. lupa nak update. Tempoh hari iaitu di tahun lepas, hahaha(lameeeeeeenye post ini), waktu birthday my little bro (Adik), aku pun membawa dia sambut birthday di mid valley. Sampai sana tengahari jadi haruslah pergi lunch dulu. Aku bawa dia ke DUBU-DUBU RESTAURANT  konon nak feeling korea. Lagipun kami berdua kan peminat RUNNING MAN, so sekali-sekala nak rasa makanannya apa salahnya kan?




Lepas makan di sana, kami pergilah karaoke di Gardens Mall, sebabnya aku cari kat mid takde pun karok hehe..




Layanan kat Redbox ni sangat bagus, high class cam kat hotel lak.. Diorang pakai cantik, cakap lembut-lembut jer dengan kiteorang. customer service die memanng thumbs up!  Siap bagi air botol free untuk kami and Kalau apa-apa tak tahu panggil jer diorang.. memang diorang layan dengan baik yer.. takde muke cenging-cenging... rasa memang feeling guest kat sini..



Lepas tu tv karaoke, microphone, bilik sume cantik dan canggih gitu.. Touch screen tau... hehehe... Sound di…

Fitnesse Cereal dietku!

Image
Bulan ni memang aku diet extreme. Setiap hari menu makananku :

Pagi : Fitnesse Cereal T'ghari: Lunch seperti biasa Petang: Fitnesse Cereal
Bayangkan nak kena hadap menu begini selama 14 hari! -Mengikut cadangan diet di kotak fitness itu yer...

Sekarang ni dah 4 hari aku makan seperti ini, mula-mula memang excited! Rasa kenyang makan cereal ni.. perut pun sikit-sikit nak kempis. Tapi masuk hari ni ke-5, dah mulai rasa muakkk... Muakk pulak makan cereal ni hahaha!Tapi sebabkan diet punya pasal, aku makan ler juga...Harap hujung bulan tiga ni, dapat ler turun berat badan ke 46 /47 :P