Posts

Showing posts from March 9, 2014

Shopping Barang Basah kakak.

Image
Tempoh hari lepas pergi kenduri sedara, aku pergi rumah kakak aku tidur semalam saja lepak-lepak. Lagipun apartment dia ada swimming pool, memang aku dan adik mok  suka bertandang kat sana, praktis-praktis swimming ler konon..Waktu on the way, kak aku dan abang Li (abang ipar) nak singgah supermarket untuk beli barang dapur. Kami berempat pun zoom ke sana.

Sampai sana aku dan adik mok  ler tukang tolak troli. Time Kak aku dan abang Li sibuk shopping, kami berdua apa lagi, bergambar ler hahaha! Serius takde keje =_=:


VS

Haha! memang kami dipandang pelik oleh semuuuuuaa yang ada di sana..Tapi tak kira aku nak gaktunjukkan tshirt putih baru yang aku beli..Cardigan biru ini aku beli dulu tapi jarang-jarang pakai, sebab takde tshirt putih untuk match kan. Terperuk lah cardigan biru ni dalam almari..


Gigih aku cari tshirt putih yang aku berkenan, akhirnya jumpa di JJ! Yeay! Ok OOTD pada hari itu.. Aku matchkan tudung kelabu dengan biru, selamat tak nampak pelik bak kata orang, grey is the n…