Posts

Showing posts from June 29, 2014

What's cooking on 29th June 2014?

Image
Haha.. lama gila aku tak masak. Last time aku masak adalah ketika bulan Feb 2014.. kira dah 4 bulan aku tak masuk dapur.. OMG! hehehe.. ni sume gara-gara kemalasan tahap dewa dah bertapa kat aku. Tuptup dah masuk bulan puasa dah.. Hi, sume.. selamat berpuasa. Hari ni first day puasa, anda sudah pi terawih lum? ^^ *

Hari ni juadah berbuka puasa sangat simple, tiada air manis pun. Sebabnya, hujan turun dengan lebat (alhamdulilah hujan di waktu el nino ni..) jadi takde sesiapa ke baazar ramadhan hari ini. Tapi takpe, dapur kan ada.. hehe..



Hari ini masa buat karipap banyak masalah aku hadapi, karipap aku dok terbukak jer time goreng.. dalam banyak-banyak sikit sahaja yang jadik.. stress juga aku.. camne ler nak jadi bini orang in a few more months ni... haishhh..