Posts

Showing posts from July 13, 2014

Mydeal menipu??

Image
Ok, seriously aku baru tahu.. sekarang tengah kecoh yang Mydeal menipu customer.Aku dapat tahupun dari fb "senarai penipu online(scammer)'" ramai yang mengadu website Mydeal tipu.






Kemudian masih xpercaya dan rasa cam maybe ni isu basi, aku pergi check sendiri fb mydeal, dan memang berdereeeeeeeeeeeeettt komen tidak puas hati pembeli  sebab barang tipulah, barang tak sampai-sampai. dan ini komen latest hokey... 





Ni sedeh.. order bulan april, resolve only bulan 7... huhuhuhu

lagi dan lagi...

Angry dan angry mob huhuhu

 Ada juga kes barang fake.. tapi aku dah tak larat nak copy paste lagi.. boleh check kat fb mydeal : Mydeal Fb  dan baca komen-komen di wall diorang.. Sangat banyak okey.. (harap-harap tak dibuang oleh mydeal lagi ler bt masa ni)
Pengalaman aku, aku pernah beli dua barang dari mydeal ni... digital blood pressure monitor beli March 2014 dan voucher Bluecoral KL tower beli Sept 2013 (bluecoral). Keduanya aku terima tanpa masalah . Barang sampai ontime dan ok.  …