Friday, October 31, 2014

shopping di nile

First time beli di sini aku beli benda yang boleh dikatakan merapu hehehe...
Bungkusan ni sampai di opis dalam rupa gini. Perkhidmatan nile ni pantas gile.. aku order hari ni, esok trus dapat.. gila cepatkan... 


Barang 1- Duster kereta, pas ni senang le aku nak sapu bumbumg kete, xperlu jengket-jengket lagi.
barang 2 - payung, musim hujan kan sekarang, so apa lagi.. kene ad satu letak dalam beg.
barang 3- massage japanese equipment. yang kuning itu untuk leher, yang pink untuk body.. Haha, ok ni sgt melalut =.=
Borang return disertakan sekali. Nile menawarkan perkhidmatan 7 hari return..


total semua 46.90 jew...seronok beli di sini.. nak beli lagilah

Sunday, October 26, 2014

weekend story

Holla... Weekend ni lepak di rumah my sister and of course with lil malik..  he is now almost 6 months .. introducing... 
He is such a cutey.. kuat nangis bile xknl org but once he like that someone, suke sangat. .. sengih n senyum smpai ke telinga.. sampai sanggup tahan tido sbb nak maen je.. sorry malik, mak ngah buat malik nak maen jew hehehe..omg, i'm a makcik now.. terasa tua suda...=.=;;
ok.. next activity of course lepaking di swimming pool..  musim ujan pun sempat nak mandi . Dan since slalu ujan, kne le mandi seawal bole.. 

with the family, my sis, lil bro and new addition.. lil malik

Before when home, we the harun's daughters made bihun n mee soup requested by her hubby... First try but so nyummy. Bley ler buka kedai makan satu cewwahhhh.. . pass ni nak request lasagna satu miahahaha....

Simple but delicious - my sis's cooking quote 

Okey.. itu saja weekend ni.. really enjoying the sleep over with my sis.. kalo ler every week cmnie memang terbaik.. tapi apa la daya umah sis jauh le sgt.. huhu.. kalo blakang umah kan sng hahaha.. ok chiow!

P/s: i love rain (bi).. shhhh... 

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...