Posts

Showing posts from October 26, 2014

shopping di nile

Image
First time beli di sini aku beli benda yang boleh dikatakan merapu hehehe...
Bungkusan ni sampai di opis dalam rupa gini. Perkhidmatan nile ni pantas gile.. aku order hari ni, esok trus dapat.. gila cepatkan... 
Barang 1- Duster kereta, pas ni senang le aku nak sapu bumbumg kete, xperlu jengket-jengket lagi.
barang 2 - payung, musim hujan kan sekarang, so apa lagi.. kene ad satu letak dalam beg.
barang 3- massage japanese equipment. yang kuning itu untuk leher, yang pink untuk body.. Haha, ok ni sgt melalut =.=
total semua 46.90 jew...seronok beli di sini.. nak beli lagilah

weekend story

Image
Holla... Weekend ni lepak di rumah my sister and of course with lil malik..  he is now almost 6 months .. introducing...  ok.. next activity of course lepaking di swimming pool..  musim ujan pun sempat nak mandi . Dan since slalu ujan, kne le mandi seawal bole.. 
Before when home, we the harun's daughters made bihun n mee soup requested by her hubby... First try but so nyummy. Bley ler buka kedai makan satu cewwahhhh.. . pass ni nak request lasagna satu miahahaha....

Okey.. itu saja weekend ni.. really enjoying the sleep over with my sis.. kalo ler every week cmnie memang terbaik.. tapi apa la daya umah sis jauh le sgt.. huhu.. kalo blakang umah kan sng hahaha.. ok chiow!
P/s: i love rain (bi).. shhhh...