Thursday, January 13, 2011

Kerendahan, kedirian, kekerdilan

Wahahaha...
Hari ni dok lew view Fb..
then ade lew satu contest my kazen join
mencari model habibah.. gituw ler..
die suh like the pic..
ala.. sape yg biaser berfacbuking taw ler kot

nexx puwn Open lew...
manyak betul contestents
cantik-cantik sume
meletup2x kebaboOm.. sume nyew

Dan sepastinyew... 
rambanglew mate nexx nih menatap kejelitawan 
ksemuanyaamya
nak letak pics dowang kat sini kang disaman mencuri pics dowang laks kan..
so... bayangkan jew ler dowang cam ala-ala miss melaya tuh
sapa bilang gadis melayu tak menawan... ceh..ceh..cheng2x


Waduuhhh...........
bergetar lew jiwa raga lelaki yang memiliki gadis2x ituh
nexx jelez 
hehehehehehe

Okeyler.. bile dah tengOk dowang yang jelitawan 100x ganda watt dari nexx nih
cam biasa terEmo lew skit..

betapa kerdil nyew diwi ini... 
rasa rendah diwi laks,
cams nak nyuiruk dalam selimut, tak Moh kuar dah dari rumah 
dah g2 laks..:P

Camner Puwn..
kecantikan itu suBjektif yew...
dari kaca mata memasing, ada yang kate cantik ade yang tak...

so, agak2x nexx kategori pew yew...
:P

 kategori Pocah cermin omak.. :P
























My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...