Gyaru !!



2 -3 minggu ni asyik terpengaruh dengan gyaru make up. Ari-ari dOk belek Gyaru tutorial kat youtube.. Ase cam comel jer dowang sume make up camtu.. mate bulat, mulut kecik, kulit licin..

Last weekend, my sis yang memang suke memakeup kan owang telah dengan baik hatinya memake upa diri ini..
so petang weekend tu beli ler barang2 make up gyaru nih

eyeliner hitam tebal (wajib)
fake eyelashes (wajib)
nude lipstick & nude lipgloss
concealer liquid
liquid foundation
Blusher pink
Blusher coklet @ contour bake blusher
eyeshadow cokelat ( 3 /4 different colour )- ala yang biasa tuh.. 

Dah ade sume tu.. maka my sis puwn menjalankan usahasama nya. Tutorial die kaloo nak p cari kat youtube.. taip jer gyaru make up..


  dan iniler hasilnya..

.. uhuhuh.. tak berapa jadi pOse cute nyer sebab nexx memang tak cute pun wahahhaha... tapi tang mata tu wajib besar kan.. nak bulat2 cam heliza haha..

mate mesti kene besar... trademark gyaru..

bile posing kene buat muke cute..
ni pun kene bulat-bulat kan mate nampak cam dolly x?.. tapi muke jadi cam muke kecian jer nexx tengOk..
and this is me.. takde bulat2kan  mate, takde mulut itik.. ni real me berpOsing hahaks..


Okey..credit to my Sis




hahha.. ni my sis buat gaya cuteenyer... die tak pakai fake eyelashes pun dah comel.. 


jadi ingat sume yer.. konsep gyaru ni kene mate besar, posing comel.. wek;P


P/S : Kesimpulannya, nexx tak sesuai ler gaye gyaru... huuhuuh...

Comments

Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur