Aiskrim Cengkerik satooo?? really?

Customer : New Cicada flavour ice-cream? (reading the menu)
Ice-cream seller :  Yerp..
Customer : (looking at the ice-cream) It is really made from cicada?
Ice-cream seller : Yerp.
Customer : Really?
Ice cream seller : Yerp
Customer : er..one please


.
.
.



untuk yang xtau ape tu cicada.. gini ler rupenyer



nak di jadikan cerita.. Real stowi yer..  Satu kedai aiskrim kat Colombia ni mencipta satu flavour ice-cream baru iaitu- CICADA FLAVOUR ICE- CREAM @ bahasa melayunya - Aiskrem perisa cengkerik.. lalalalalala -_-"
upe aiskrim nyer : ewwwwwwwww


Okey kidding.. aiskrimnyer takde ler rupe cam di atas.. orang fear factor jer yang brani makan kaloo gitu upenyer.. actually, cicada tu dowang rebus, hancurkan, celup dalam cokelat n brown sugar dan masuk dalam aiskrim.. gini ler upenyer

yummy...

" You not biting the whole cicada once, u biting bits of it.. "
and they said it taste like nuts?? err... ( nexx lebih sanggup makan kacang dari cengkerik nih.. uhukhuk)


Yang paling mengejutkan dalam masa 30minit jer, sold out okeies...gulp~

Malas nak cite panjang- check this out y'self :P 




sumber google news ^^

Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos