Thursday, June 23, 2011

Celoteh cik nerra

haha,, dah lame tak hapdate blog termasuk ler blog nexx-novel, asal nak blogging jer,, pening kepala ler, takde mood ler.. terutama bile nak tulis novel punye sambungan, buka jer computer pinjam akak, siap dah baring2-baring, pasang lagu.. tapi dok mengadap juga computer tu tanpa buat apa-apa..

Bukan nexx malas nak blogging dah... tapi tahukah anda menulis memerlukan mooD huhuhu...
ye, sememangnyer nexx menulis ikut mood, kalu baek mood banyakler idea, ade sekali tu tengah naek ktm pun boleh dtng idea hahah.. best ler kaloo gitu kan..

Tapi bulan nih cam asyik nak demam jer, pening kepala, tak sihat... adess,.. ni tengah taip ni pun tangan gigil -gigil. tapi sebab ujan sejuk sangat kat luar tu, gigil2 kat opis nih ha...hahaha

Okeyler memandangkan nexx tengah takde idea, so nexx jejalan ler menjengah dari satu youtube ke youtube yang laien.. yer.. nexx mengular di opis sebab keje suma dah siap. walaupun weekend lambat lagi tapi dari pagi mood weekend n oliday dah meresap dalam badan nexx nih

Sambil tu otak dok pk camner nak balik nih, ujan kat luar tu lebat giler siap petir bagaila.. 

okeyler.. nexx terminat ngan make up pulak bulan nih, ase cam nak kuar dan make up skrang gak..


harap-harap tak horror cenggini ler bile nexx make up~

No comments:

Post a Comment

Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...