Tuesday, June 21, 2011

hape hingat pompuan jer memilih??

Kebelakangan ini nexx selalu ler ym, sajer bosan-bosan , ase nak tambah kawan .( tambah kawan le sangat... 

XXX : Hye, asl please
nexx : 25,kl f
XX : kerja ke student lagi?
nexx : kerja, u?
XX : kerja gak... u keje ape?
nexx : kerani jer.. 
........
Hamik ko.. setengah jam tunggu, tak de response.. ko....   Apsal bile cakap kerani ker,, kuli cabuk ker.. terus senyap jer... diorang tak taw ni.. ha.. cun nih.. wahwahahwah (**pasan) rugi..rugi..

....cuba kalo cakap akauntan, cikgu .. caye ler.. mesti perbualan seperti di atas tidak akan terhenti begitu sahaja - ni pengalaman my sister key...sebab die kaloo chating banyak gile jantan yang melekat berborak ngan die..

  ape hingat pompuan jer memilih!!!??


Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...