Friday, July 1, 2011

Banyak nyer duet ekau....

Bayangkan dalam bank anda ade berkepuk-kepuk duet.. pass tu selamber jer gi cucuk duet kat atm...

Camtu ler yang terjadi kat US.. seseorang telah mengeluarkan duet $ 400 dari mesin atm dan terlupe ambil receipt yang print out, yang akhirnya dijumpai orang lain yang juga terkejut kerana baki duetnyer...

 $99,864,731.94


sumber yahoo

Maksudnyer dia ade $100 million der dalam account die.. WoW... kayenyer die nih.. n selamba jer dok kuar duet cenggitu.. huahuahua.. skrang sume orang dok tertanya-tanya sape tuan empunya receipts itu.. maybe orang menang loteri ke? Orang kaya ke? Artis hollywood ke? Ehmmmm....


best nyer kaloo duet dok datang pada nexx cam gini..

Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...