Thursday, August 11, 2011

Adik muk masuk spital

Sebenarnya dah sebulan dah adik mok patah kaki ari tuh... Maen bola pun leh ptah kaki? cam tidak percaya jer.. tapi itu ler citernya... sapa suruh maen bola (bukan futsal)  kat padang futsal..?? kan dah jatuh kat simen.. patahhhh kaki huhuhu..... Rembatan terakhir tu rupanya masuk ' spital' hehehe ~


Nie my Mum time melawat die ari tuh~ muke adik Mok selenge jer kat belakang ngeh2x

Ni me sengaja nak pose comel kat sebelah orang sakit huahua~ debabkan eden~

nie sajer nak tunjuk muke1st make up try eye make up ala-ala korean- version 2.. really like this make up,tapi ni sebenarnya masih comot lagi nih- try n error je dlu...

tau makan ape kat spital? ha.. hamik ko ayam goreng sedapnyer huhu.. wad kanak-kanak ler katekan

NI die pesakitnyer... nampak kaki nya yg patah tuh... namun selera makan fuuuuhhh.... 





Ucapan pada adik Mok :

" Hahaha.. tahun ni tak dapat raya.. kaki patah ... buekkkk :P "



My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...