EYE MAKE UP GOO HARA's

Yess!! Inilah eye make up yang nexx paling suka.. Simple and natural and tak nampak overrrrr sangat yer...  fokus tang mata jerw... Senang dipakai time nak shopping ke, kuar jejalan, pegi keje etc.. Sangat sesuai dipakai hari-hari! (pada pendapat nexx jer..)


So nexx sangat suka make up simple nih.. 
Just perlukan...

Liquid Eyeliner
Foundation
Maskara
lip gloss nude/lipstic nude
blusher pink/peach



Senang untuk yang baru nak berjinak-jinak memake upkan diri, macaaaaaamm nexx hhohoo..


Nie Percubaan Pertama gi opis ngan make up gini.. Simple tak gitu...


Percubaan ke-2- time ni nak g baazar lepas balik kejer- xover kan... memang sswai dipakai ke manae2


Ni percubaan ke-3- masa ni baru pass balik dari keje- kene tackle pulak kat tol, xnk stori wek:P ~


TUTORIALNYA :
~Sumber Youtube~




NI ler GOO Hara ^^ 


Goo hara's and me same cute kan.. hahaks.. ptuii..


Comments

Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur