Monday, August 22, 2011

Saya dah kuwus ke.. hehehe?

Jom usha pics di bawah.. Apa yang beza?


Gambar A: Gaya simple jer, cam budak-budak skit..
Gambar B: Gaya elegent skit- pakai tudung yang menyerlah skit, beg same as tudung, and different shoes .. dah nampak laen skit hahaks.. kan senang jer nak nampak laen skit...budget-budget~

Jadi fashion lesson learnt, sebagai perempuan, kite mesti ada banyak pilihan :


A) Beg
B) Kasut
C) tudung 



Persoalannya nape saya nampak cam slim dari gambar kiri padahal bezanya adalah cuma 2 minggu jer? Sayapun tidak tahu hahaks... adakah kerana diet saya berkesan? Tapi bile timbang sameeeeeeeee jer.. tak ubah punw.. hmmm.. Konpius -.-''

tu jer nak btau hahaks.. :P

No comments:

Post a Comment

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...