Kehampaan melanda



Kan nexx nak sangat-sangat kurus kan,, siap letak target lagi kat sebelah ini, kununnya nak dapatkan berat cam zaman mude-mude dulu.. dan setelah melaksanakan diet dan jogging yang seimbang 2 bulan lalu, memang nexx bangga nak cakap, turun oo.. turun 3 kg huhu... bangga tuh, tak pernah-pernah dalam masa 2 bulan turun begitu sekali..

then, bebaru ni selama 2 minggu nexx bermalas-malasan, makan pun ikut suka hati jer dah takde kira-kira kalori, pass tu pagi-pagi melantak nasi lemak kan.. then tambah-tambah selalu balik lmabt then wikend membuta jer.. dan bebaru ni nexx telahler menimbang then tengok-tengok naik sudah 2 kg!!! (-__-")

Dua minggu jer pun!! 2 minggu jer!! boleh naek macam tu sekali!! tak sangka segala usaha penat lelah eden tyme 2 bulan tuh dalam masa 2 minggu je, terus naek begitu sekali (T0T). Skrang nexx sangat ler sedeyyy depressed.. aah!!!! (>.<)


Lesson learnt : Makan tu kena beringat-ingat, nak naek senang, nak turun... huhuhuhu... jadi, nexx akan berusaha lagi dan kali ini takkan repeat the same mistake!! GAMBATE!! CAIYOK!!

Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos