Bb cream powder silky girl

Hari tu belilah bb cream powder silky girl. Nak try betul ke bb cream ni bley buat muka nampak nice jer time berphotOgediks. Bila beli jer, terus excited nak melaram pakai benda tuh. Bentuknyer cam picture di bawah




Mula-mula pakai, rasa cam bertepek-tepek. Muka nexx memang jenis yang kering n bile kering dia akan kelihatan mengelupas. So bile pakai jer, tak rata muka dibuatnyer. Cam bedak yang bertepek kat bhgan yang kering.

Then keluar dengan sister lebih kurang 3-4 jam ler.. Balik jer, try amik gambar. Tngok jer, muka nampak cam gelap. Tak tahulah kalau dia teroxidise ker, lampu  n pencahayaan kurang ke.. .. before nih kaloo pkai liquid foundation silky girl takde camnie.  Tak tahulah kalO-kloo nexx dah gOlap... tapi memang rsa tak berpuas hati lah dengan product kali ini.

Baek beli bb cream elianto. My sis pakai, dia nampak really nice dalam pic. Kulit dia nampak shining jer..

Camne pun, nexx nak try dulu tengOk 2-3 kali pakai, adakah effectnye memang camnie? nak tak nak kene ler beli bb cream elianto.. huhuhuhu...

Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur