Monday, July 1, 2013

Adakah anda kiut kalau anda kecil?

Orang semua mempunyai perspektif yang salah, bila nampak perempuan kecil kecik pendek,terus dilabel comel.. kiut miut..Skit-skit, comeynyeee.... Aku betul-betul tidak faham, apa yang dibuatnya semua dikatakan comel.. ... bagi aku, susah nak terima, . bukan semua perempuan pendek dan kecik comel, aku banyak jumpa yang tak comel jer . Aku betul-betul tidak faham apa yang mereka nampak?

Miow oh? 

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...