Baju tunang

Lambat lagi, tapi dah syok dok survey-survey. Hehe...aku nak dress up camnie jer untuk majlis tunang aku nanti.. simple and nice.. Nak kene singgah jalan TAR, survey baju ini... yang diperlukan, baju tunang & tudung tunang ( tudung tunang ni aku nak yang ada lace so takyah pakai veil sebab aku nak pakai veil waktu nikah nanti hahaks..



gambar ehsan google -credit to owner juga
ni contoh simple baju tunang yang aku nak.. hampir camni tapi warna pink hehe...
sebab pink kan cam sweet2 , sinonim ngan anak dara 
so sswai ngan majlis tunang (coz waktu nikah aku nak warna putih -sebab putih itu suci.. sinonim utk nikah)
wedding kompom tak leh warna pink, sbb D'man dah reject awal2 idea pink untuk kahwin 

ok bye! 


Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur