Friday, October 31, 2014

shopping di nile

First time beli di sini aku beli benda yang boleh dikatakan merapu hehehe...
Bungkusan ni sampai di opis dalam rupa gini. Perkhidmatan nile ni pantas gile.. aku order hari ni, esok trus dapat.. gila cepatkan... 


Barang 1- Duster kereta, pas ni senang le aku nak sapu bumbumg kete, xperlu jengket-jengket lagi.
barang 2 - payung, musim hujan kan sekarang, so apa lagi.. kene ad satu letak dalam beg.
barang 3- massage japanese equipment. yang kuning itu untuk leher, yang pink untuk body.. Haha, ok ni sgt melalut =.=
Borang return disertakan sekali. Nile menawarkan perkhidmatan 7 hari return..


total semua 46.90 jew...seronok beli di sini.. nak beli lagilah

Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...