FESYEN KATE MIDDLETON

Bagi aku, aku sangat minat kot kat fesyen kate middleton. Dia sangat nampak feminin, dan sophisticated, atau mungkin aura princess tu sangat glowing kat die.. sebab tu le die nampak sangat cantik menawan gitu..  actually before dia kahwin, fashion dia banyak jer mistake.. tak cantikpun.. tapi after kahwin cantik pula dia pakai.. sure stylist diraja yang buat dia nampak cantik gini..  tapi memang sangat suke tengok current  fesyen dia... sopan tapi cantik..















Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur