En3 tak pueh nye hati akoo.. panas!!


Cemburu tu bila..

si mamat ni dok promote awek dia lah yang paling best, paling cantik tuh doh..  dok  letak kat facebOok gambar awek dia beralbum- album.. dok post status windu ler, jiwang karat kat awek dia, paling tak tahan dok tukar status ko jadi kawin padehal tak kawin lagi.. adeh..satu dunia nak di hebohnye..



Awek akoo paling cun!!!! wa cakap lu!! Bangga lobang idung wa,, awek wa cun... cantIkkkk giler!!Model ..tuh ........dia....


Padahal di mata gue takde pun cun mane.. anak pak leman jonggang seblah umah aku lagi ler cun.. Ayu, pakai tudung, jalan tunduk, tak pernah bercinta, kuar ngan mak bapak je.. cakapnya bersopan dimula dengan assalamualaikum diakhiri insya-allah..yang bestnyer cantik sampai kene pakai purdah.. Inilah wanita yang cantik,,




Apa motip nak promote ko nyer kisah cintan cintan kat satu dunia? Kang tak jadi kawin terkangkang ler kamoo tu...


Aku taw sangat motip kamoo tu.. nak bagi orang jeles kan??!! Ko jer pernah bercintan kan? Ko jer teNgah bahagIa kan! Ko jer laku gile.. awek ko cun wa cakap lu.. (aku dah belek dah takde cun pun, kaloo make up bertepek cam tepung gomak tu.. cun le kot.. bak orang kata ' kecantikan itu subjektf ').




Meh akoo btau.. yer... aku jelez....




Aku jelez ler ko ade awek, ari-ari tangkap gambar sama-sama, pegang tangan, tengok wayang, makan-makan, perabis duet, hahaks.. baek ko simpan duet g simpan kawin dari ari2 dok kawan ngan setan jer.. 


Aku jelez la kan.. ari-ari asyik ko  cakap i lap u, i miss u.. u bucuk la.. ala cayang-cayang.. - ari-ari cakap sonang sangat ler mulut kowang tu yer.. sonang juga nak maki hamun nanti..lepas dah takde sume 'kasih sayang tu' ler sangat.


Wa,, panas!!




Baru aku taw cemburu tu rasanya begini..


' terus tutup facebook"







Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur