The More i c.. the More i.. .......dot..dot..dot ...

Skrang ni musim owang pakat-pakat ramai kawen ke? uhukk...uhukk...
Apsal selama nih aku cam tak perasan jer? Sebelum ni pun takde keCoh-kecOh pun... aku pun takde ler rase seperti ni.. wwwwwwuuuuuuuuuuuuuuuuuhuhuuuuuuuuuuuuuu....
Belek-belek  Lor.... rupenye di usia 25  ni... sudah sampai usia seruan untuk kaweeeeennnnnnnnnnnnn upenye... patut ler orang sekeliling ako ni sIbuk jer tunang sane, tunang sini.. ujung taun nih kawinnnnnn........... fuiii...


Yang peliknya, dowang sume dah pakat ramai-ramaiker,, bercinta time belajar, sampai usia 25 jer.. mesti kawin!.Wa.. nape ler akoo takde perancangan camtu, kalooo ade tentu skunk dah join the 'club' dah...

. panas der...... syik orang tanya jer bile nak kawin..

dan jawapan akoo..

 " Mane ade boyfren.. single lagi huhuhuhu "

dan ayat seterusnya  lebih haruuuuuuuuuu............

" Saya baru jer 'break up' ngan boyfren saya di usia 25 tahun ... " 
                                                                     mane dah sempat nak cari caloooooonnnnnnn..

Adeh...  

lambat kawennnnnnnnnn ler akOo gini.............


Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur