Wuppy yabedabedooooooooooo!!!

Yeah... kalooo anda peratikan di tepi Blog ini terteralah list-list achievement yang akoo ingin dapatkan..

so ni nak bitau ler.. the list really WORK... so meh nak btau yang berjaya  
.
.
.
.

4.Membawa kereta dengan yakin dan jitu (^-^)V success suda~~



List no 4 sudah berjaya.. nak stowi.. akoo dapatler kete tu bulan November 2010, tapi 2 bulan lebey tak bawak puwn, suh ayah yang bawakan hoi.. namun.. bulan Feb ari tuh... aku diarahkan membawa sendiwi kete itu..


So, skunk dah masuk bulan 3 kan? kan? So dah sebulan dan dengan jayanya akoo sudah berjaya membawa kete dengan sendwinyer.. 


jelous tak? jeles hahehehehaheheheh.. -walaupun ade adegan-adegan yang menyakitkan hati akoo dalam sebulan nih yang mempersoalkan dan menambah perisa kesangsian akoo tentang teknik pemanduan akoo namun!!! .. taknak pikiaq, soo..  meh.. merpekenalkan... trang..treng..trengg...

 Real Name : Aka-san
Nickname :   WuppY!! 
Age         : 5 bulan
Date of birth : November 2010,


haha.. sile ignore kan model yang tidak berjaya menjadi model kete itu yer.. shuh..shuh...
photo ehsan : pjah  hehehe...





Amacam?/?? bangga tak daku? wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................
(^_______________________^)


xsabar nak tunggu next achievement pulak...







Comments

Popular Posts