Monday, March 7, 2011

Wuppy yabedabedooooooooooo!!!

Yeah... kalooo anda peratikan di tepi Blog ini terteralah list-list achievement yang akoo ingin dapatkan..

so ni nak bitau ler.. the list really WORK... so meh nak btau yang berjaya  
.
.
.
.

4.Membawa kereta dengan yakin dan jitu (^-^)V success suda~~



List no 4 sudah berjaya.. nak stowi.. akoo dapatler kete tu bulan November 2010, tapi 2 bulan lebey tak bawak puwn, suh ayah yang bawakan hoi.. namun.. bulan Feb ari tuh... aku diarahkan membawa sendiwi kete itu..


So, skunk dah masuk bulan 3 kan? kan? So dah sebulan dan dengan jayanya akoo sudah berjaya membawa kete dengan sendwinyer.. 


jelous tak? jeles hahehehehaheheheh.. -walaupun ade adegan-adegan yang menyakitkan hati akoo dalam sebulan nih yang mempersoalkan dan menambah perisa kesangsian akoo tentang teknik pemanduan akoo namun!!! .. taknak pikiaq, soo..  meh.. merpekenalkan... trang..treng..trengg...

 Real Name : Aka-san
Nickname :   WuppY!! 
Age         : 5 bulan
Date of birth : November 2010,


haha.. sile ignore kan model yang tidak berjaya menjadi model kete itu yer.. shuh..shuh...
photo ehsan : pjah  hehehe...





Amacam?/?? bangga tak daku? wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................
(^_______________________^)


xsabar nak tunggu next achievement pulak...







No comments:

Post a Comment

Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...