Jantan-jantan dalam idup akOo

Dalam kisah hidup akoo ni ade lew beberapa jantan yang dok hinggap di jiwa akoo nih.Kenapa aku panggil jantan.. meh nak stowi skit..


1. Jantan pertama.

Gengster der... Jantan aku nih malam-malam slalu jer curi keluar dari rumah, bukan nyer buat aper.. P cari gado jer.. Kalau setakat parut-parut kat muka , dada, badan.. dah biasa dah tu..  Slaloo pagi-pagi subuh-subuh tu, curi masuk ikut tingkap bilik aku.. Selamat tak kantoi wahahahahah.....


2.Jantan kedua 
Jantan kedua. Ni jenis mengedik skit. Suka jer mengendeng kat aku. Skit-skit tenyeh-tenyeh badan dia kat aku. Sikit-sikit cium-cium aku.. Rimas aku dibuatnya tapi pasal sayang, aku layan kan juga. Dia ni pantang aku nak tido, melompat jer naek landing-landing atas katil...sambil wat muka seposen. Well,  sebab sayang. aku layan kan jer..

3. Jantan ketiga. 
Ni jenis misterious giler. Dan paling hot and putih antara jantan-jantan di atas. Aku suka giler ler tengok dia. Rasa nak peluk-peluk, nak cium-cium nak raba-raba dada dia, perut dia, kaki dia..  aku sanggup ler buat per saje kat dia.. Dia jer taknak kat aku.. Geram aku dibuatnya..sumbong!



Ha. panaskan kisah gelap aku nih...?? nampak jer kan akoo ni baek huhuhu


Selamatler akoo masih simpan gambar dowang sume tuh...
  •  
  • .
  • .
  • .
  • .
  • ..
  • .
  • .
  • .
  • .

  • .
  • .
  • .
  • .



 1.gengster Key El

2.Kekasih tido ku




3................
gambar tidak ade sebab die sumbooongggggg.... dengan caye


whahahahah :P

(^__^) V
peace no war



Popular Posts