be our own stylist

Seperti biasa bile bosan-bosan duduk di ofis, mulalah berbLowalking.. Hari ini tengok cara-cara/tips-tips memakai shawls dengan bergaya gitoo.. dari youtube ke blog2 gadis-gadis bertudung... huahuahua...
dari siang sampai nak ke petang mengadap komputer membuat keje tak berpekdah ni..

Tengah syok layan-layan pic gals-gals yang cun meletoop kaw ngan pics dowang yang biruuu mata hitamku ini aku pasan ler trademark dowang.. 

1.Baju mesti warna striking-striking
2.Tudung mesti lilit-lilit, pelbagai warna, pelbagai rupa... 
3.High heels mesti ade
4. Beg tangan & accesories2

Lengkapnyer sume pakej seperti di atas dapat ler satu gaya baru, chic and trendy...


Dalam hati berbulu-bulu ler nak try macam ni.. mesti akoo pun leh budget comel camnie...
pasang dah dalam hati, nak beli bajoo nie,, tudung ni.. skirt ni.. suar nie..inner nie..

pas tu bile pk balik... akoo ni dah ler jarang keluar..gi shopping complex pun sebulan skali
tak berkemampuan nak bergaya dan berabis duet cam dowang sume..
try r cari tips2 budget untuk bergaya...
takde...
dalam ati pk .. boleh ke akoo owang biasa camnie nak bergaya..
tapi taknak ler trendy semacam... macam nak g dinner ke.. etc ..
Just nak simple.. daily wearable.. 
dengan budget yang tidak mencekik darah....
ade ke? ade ke?
kaloo google pun jumpe english tips jer.. yang kat malaysia nyer takde ke???

Haishh... last-last pk baik aku wat sendiri...
be myself.. be my own fashion... 
walooku miskin, ku mampooo nampak nice n cantik..
so pas ni nak tepet2 gambar sendiri ler bebanyak kat blOg nih..
(sila muntah banyak2 yer lepas nih)
nak tengOk succes ker aku bergaya tapi budget lalalalalala. 

Comments

Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos