Satu ketika aku lunch...

Hari ini lunch time seperti biasa tak gi kuar mane2. jimatler katekan walhal dah masook gaji pun semalam. tapi pasai malas +kedekut nak p kuar duet kat atm, ari ni makan bekal jer ler.. Bihun +telur..

Urhmm walupun tak best mane pun, tapi pasai lapa kan .. pasir ngan batu masuk pun rase kfc.. :P 

So seperti biasa agenda time lunch.. mestilah duduk depan komputer, sambil tangan pun menekan tetikus gi bukak website anime online- yer... (nexx masih perasan cam budak sekolah layan katunn... :P) dan hari ini cite yang ditengok adelah one piece episod 501-504- kire marathon layan katun r time lunch nih..

Best pula cite one piece kali, syahdu2x.. dan nexx sebagai peminat tegar one piece dari time u lagi nih.. memang feeling abis ler.. tak sia2 tengok hari ini..

And mata sambil tengok one piece mulut juga menjalankan tugasnyer. sesuap-sesuap masuk bihun dalam mulut... pas tu ade laks cabai  a.ka.cili padi yang besar skit dari size biasa yang slalu nexx beli, nak tak nak kene ler kerat2 bagi kecik skit...gile per nak makan terus sebiji cabai tu, mau pedas giler... so kerat2 ler gune tangan , - time ni walaupun try nak potong pakai grafu tapi fail.


Bile makan bihun dengan cabai baru ler rase sedap skit.. ape lagi.. makan ler. kan..fuhh berasap.... ^^

Tepat kul 2 lebih, berenti makan, benti tengok citer katun,, kunon budget pekerja contoh r nih... time2 tu ler.. telefon berdering...

" Hallo....."
"Mak AIshh!!!!!!!!!!!xxX@$!!!!"

sambil melolong-lolong, mata pedih kene cabai!.. rupenye sambil jawab tepon nexx tak sedar yang nexx tenyeh mate dengan tangan yang dok pegang cabai sebelum ni...


peritnyer........................................................... dan malu kat caller... adehh....



" Moral of the stori, lain kali makan kat meja makan, bukan depan computer/tv  :P 


Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos